Tom Hardy si nechal vytetovat Leonarda na biceps. My chceme taky!

Tom Hardy hrál s Leonardem DiCapriem v roce 2015 v oscarovém filmu Revenant: Zmrtvýchvstání. Ti dva během natáčení, kde hrajou nepřátele na život a na smrt, uzavřeli pokrevní bratrství. Ale přátelé už byli předtím - když se řešilo obsazení filmu, Leonardo Tomovi sám zavolal, aby ho přesvědčil, aby roli ve filmu vzal. 

A co se stalo, že skoro dva roky poté, co Leo i režisér filmu Alejandro González Iňurritu posbírali snad všechny filmové sošky, se zase začalo mluvit o Leovi a Tomovi? 

The Revenant Behind the Scenes Leonardo DiCaprio Tom Hardy and Alejandro G I rritu the revenant 39221875 1366 897 170b7

Historka je samozřejmě typicky klukovská. Před třemi lety se Tom a Leo vsadili, že pokud bude Tom nominovaný na Oscara, nechá si vytetovat "Leo Knows All" (Leo všechno ví). 

Zatímco Leo si byl jistý, že Tomovo ztvárnění Johna Fitzgeralda je tak brilantní, že ho oscarová nominace určitě nemine, Tom tomu prostě nevěřil. 

ad 198182135 e1456739563100 c1abb

Sázku uzavřeli během rozhovoru pro časopis Esquire v roce 2016. A už během rozhovoru měl Leo jasno, jak přesně by vytetovaná věta měla znít, a dokonce ji svým písmem napsal na papír.

Uplynulo několik měsíců a Tom byl nominovaný na Oscara, Leonardo Oscara dokonce vyhrál a rozhovor, kde byla sázka zmíněna, už putoval mezi čtenáři. 

tumblr n1zvz6wNsc1qde7iyo1 1280 0af66

Tom se dva roky zdráhal hlavně proto, že Leonardův rukopis, podle kterého se měla věta vytetovat, byl jednoduše otřesný. Ale nakonec se vše realizovalo hlavně proto, že Leonardo svůj "design" upravil. 

rr composite tom1 1be29

Jednoduché minimalistické tetování se povedlo zachytit jednomu z fanoušků a my v redakci přemýšlime, že si necháme udělat stejné. I když některé z nás by si ještě raději nechaly vytetovat: "Věřím v Andělu a dobro." (Pro nezasvěcené: Anděla = pes). Ale asi i my potřebujeme nějaký ten rok na rozmyšlenou. A nebojte se, jak to nakonec dopadne, se dozvíte a s tetováním se vám rádi pochlubíme.