TOP 10 hot scény ze seriálu Hra o trůny

Už vám také Hra o trůny chybí? Nezoufejte. Rozhodli jsme se pro vás sestavit žebříček těch nejlepších romantických i sexuálních scén ze seriálu Hra o trůny. Vynecháme ty kontroverzní a raději se zaměříme na ty vášnivé. Proč? Protože romantika je v každém z nás.  A protože na ty romantické scény jsme každý týden netrpělivě a bedlivě čekávali. Jako správné "romantické šprtky" je označíme známkami od 1 do 10. Co vy na to?

10. Sam a Gilly

Možná to není ta nejžhavější scéna, ale znáte snad něco sladšího? Sam a Gilly a jejich první sex jsou na tom podobně, jako byl i náš první sex. Nebo ne?

{YouTube}4eYKBkmEP00{/YouTube}

Stupeň vášně: 1 


9. Deanerys a Jon Snow

Ano, možná je pro mnohé z vás zrovna tahle scéna na lodi nepochopitelná. Nejste sami. Sex mezi tetou a synovcem? Uf! Ale to oni nevědí a my jsme dohromady se všemi ostatními fanoušky moc chtěli, aby to tito dva dali dohromady. Není divu, že se zadek Jona Snowa stal nejsledovanějším televizním pozadím tohoto roku. 

{YouTube}FZllePBo6a0{/YouTube}

Stupeň vášně: 1 


8. Cersei a Jaime

Zařazujeme tuhle incestní sexuální scénu do našeho žebříčku proto, že byla naprosto šílená a porazila všechna dosavadní televizní tabu a zároveň, co si budeme nalhávat, byla i dost žhavá. 

{YouTube}rOLN08Gdo-U{/YouTube}

Stupeň vášně: 2


 

7. Daenerys a její služebná

Předtím než si Daenerys vydobyla u Khal Droga respekt v sexu, nechala se nevinná Matka draků zaučit od jedné ze svých služebných. "Ty ho naučíš, aby to měl rád, Khaleesi. Muži chtějí to, co nezažili."

{YouTube}iPgb-M1k9as{/YouTube}

Stupeň vášně: 3


6. Daenerys a Daario

Khaleesi trvalo hodně dlouho, než se vyrovnala se smrtí Khal Droga, ale když už tomu tak bylo, bylo to proklatě sexy vyrovnání s Daariem. 

{YouTube}vtU2ADFLcIM&t=30s{/YouTube}

Stupeň vášně: 4


 

5. Missandei a Grey Worm

Na tuhle scénu všichni hodně dlouho čekali. Stejně jako její dva hlavní představitelé. Byli do sebe zamilovaní už pěkně dlouho a vidět je oba konečně "zranitelné" bylo extrémě sladké. A hot!

{YouTube}HlsP64ieyMI{/YouTube}

Stupeň vášně: 5

 


4. Loras a Renly

Seriál Hra o trůny neukazuje až tolik mužských nahých těl v porovnání s těmi ženskými, ale nevyhýbá se homosexuálním vztahům. Sex Lorase a Renlyho patří rozhodně k těm nejžhavějším!

{YouTube}p2zfh-iydgE{/YouTube}

Stupeň vášně: 5

 


3. Robb a Talisa

Nejkrásnější pár seriálu? Za nás ano! Král a jeho ošetřovatelka. Jejich vzájemná sympatie je cítit od prvního pohledu a rostoucí sexuální pnutí se dá krájet při každém dalším setkání. A nejlepší část? Když Talisa musí strašně, ale strašně rychle rozvázat každou tkaničku na jeho koženém kabátu.

{YouTube}lcpP3ddeASc{/YouTube}

Stupeň vášně: 7

 


2. Jon a Ygritte

Nejlepší a tak trochu vtipná sexy scéna ze Hry o trůny. Drzá a divoká Ygritte si o lekci od panice Jona prostě koledovala několik dílů. A Jon prostě ví. Teď je to potvrzené!

{YouTube}nQfgf_Jq0GU{/YouTube}

Stupeň vášně: 9

 


1. Danerys a Khal Drogo

Stan, kožešiny, svíčky a scéna, kdy Daenerys bere svůj sexuální osud do svých rukou. "Dnes se ti chci koukat do tváře." Intimita, která zvrátí jejich celý vztah, vás dostane.

{YouTube}S4kkzLY9UFY{/YouTube}

Stupeň vášně: 10

Zdroj: Elle.com