Top 10 songů z nového alba Beyoncé

Beyoncé šokovala své fanoušky i celý hudební svět. Všichni si mysleli, že se ze zpěvačky stala máma s občasnými výstřelky. Nejdříve hladinu domácí pohody rožčeřilo, když se začalo šuškat o možném rozchodu s rapperem Jay-Z. Poslední titulky bulvárních magazínů zas probíraly její 22 dnů dlouhé veganství, které následně korunovala, když neměla problém s tím chodit po ulicích v kožešinách. Vypadalo to, že Bey neví coby. To by byl ale šeredný omyl.

Pravda je totiž taková, že zpěvačka celou tu dobu tvrdě dřela ve studiu. Nejen, že nazpívala 17 nových songů, jako první v historii každý z nich doplnila i samostatným klipem. "Hudba není jen to, co slyšíme. Lidé jsou dnes schopni přepnout na další stopu po pěti sekundách. Chtěla jsem, aby moji hudbou nejenom slyšeli, ale rovnou viděli příběhy, sny a fantazie, které se za ni skrývají," vysvětlila Beyoncé, která nové LP pojmenovala sama po sobě.

Album Beyoncé, na kterém uslyšíte jak Franka Oceana, bývalé kolegyně ze skupiny Destiny's Child, zpěvaččina manžela Jay-Z, tak i jejich skoro dvouletou a absolutně roztomilou dceru Blue Ivy, si můžete koupit v iTunes za 15.99 dolarů.

A protože jsme celý víkend nědělali nic jiného, než poslouchali celé album znovu a znovu, můžeme vám teď pustit ukázky z našich top deseti nejoblíbenějších songů. Jaké jsou ty vaše?

10. Beyoncé a Frank Ocean "Superpower"

9. Beyoncé "Blow"

8. Beyoncé "Rocket"

7. Beyoncé "Grown Woman"

6. Beyoncé "***Flawless"

5. Beyoncé "No Angel"

4. Beyoncé & Drake "Mine"

3. Beyoncé "Blue"

2. Beyoncé "Pretty Hurts"

1. Beyoncé "Jealous"