Top 5 módních blogů

Žijeme v digitálním věku, lidi! Je jedno, jaký ročník je vepsaný v rodném listu – záleží na kreativitě. To dokazuje mnoho mladých blogerů. Ještě nemůžou volit, ale ovlivnit styl oblékání, hudební vkus nebo pohled na svět svých čtenářů? To ano. Třeba slavná Tavi Gevinson psala recenze na kreace návrhářů z prvních řad přehlídek ještě předtím, než vyplnila formulář pro občanku. Prostě a jednoduše – inspirujte se a jděte do toho!

Willie a jeho WeTheUrban
Sedmnáctiletý Willie ve svém kousku internetového světa namixoval koktejl umění, hudby, módy a kulturních akcí. Teď už má za sebou čtyři vydání on-line magazínu a za chvíli půjde jeho práce do printu. Šéfredaktor časopisu před osmnáctinami? Líbí!

Tavi a její Style Rookie
Tenhle blog před pěti lety strhl lavinu ovací. Tehdy jedenáctiletá křehká blondýnka s oversized geek obroučkami předvedla, že mít názor na módu není rozhodně jen o věku. Denně ji čtou miliony fanoušků a už si sedla do první řady i vedle obávaného ďábla, co nosí Pradu, Anny Wintour. Tavi nedávno ve svých šestnácti rozjela on-line magazín Rookie a vede celou redakci.

Sandra Leopardová a její stejnojmenný blog
Asi nejznámější česká blogerka. Ona a její Princ jsou nekorunovaným královským párem českého internetu.

Paolina a její Calur Villade
Palolinina stránka svou drzostí a neotřelostí připomíná začátky Tavi. Atmosféra znuděné rockové lolitky prostupuje celý blog. Milujete Lanu Del Rey nebo třeba Courtney Love? Tak klikejte na její stránky!

Evita, Crème de la Crop
Dvanáctiletá Evita z Indonésie to jednou dotáhne asi stejně daleko jako její slavná jmenovkyně. Má totiž velmi dobře našlápnuto. Její životní cíl? Utrácet peníze. Už teď nosí klobouk Gucci a pásek od Hermès. Ááách!