TOP 5 MÓDNÍCH BLOGŮ

GARANCE DORÉ

(www.garancedore.fr, Instagram: garancedore, studiodore)

Garance je ze všech nejvýjimečnější. Její blog nejsou jen náhodně sypané příspěvky, dohromady tvoří velkolepý příběh, zabydlený těmi nejúžasnějšími předměty, trendy oblečením, prostě vším krásným. Garance se povedlo to, co málokteré její kolegyni nebo kolegovi. Svým blogem stvořila vlastní svět, do kterého máte potřebu každý den aspoň nakouknout. Svět podle Garance nejde jinak než milovat.

01garance

CHIARA FERRAGNI

(www.theblondesalad.com, Instagram: chiaraferragni)

Chiara je superstar. A i kdyby nebyla, minimálně se tak dokáže před svým publikem prezentovat, a leckterá kolegyně blogerka pak vedle ní vypadá jako Popelka před plesem. Chiara má módu prostě na háku a pravidelně nás zásobuje žhavými novinkami z obchodů, upozorňuje na ty podle ní nejpovedenější kolekce z fashion weeků po celém světě a taky třeba hodně ráda soukromě cestuje, a ostatním potom ukazuje fotky. Na kterých jí to vždycky dost sluší.

02thumb_503df8093c99fe1b67641998892dd4979672ef7c_header_image_header

THE SARTORIALIST

(www.thesartorialist.com, Instagram: thesartorialist)

Jeden z prvních módních blogerů – mužů se drží na absolutní internetové špičce už pěknou řadu let a jako jeden z mála dokázal vykročit z pomíjivosti virtuálního světa směrem k tištěné knize, která má už dokonce pokračování. V obou najdeme to nejlepší, co vlastním jménem Scott Schuman na ulicích celého světa kdy vyfotil. Tak ostatně funguje i jeho blog – jako výběr nejlépe oblékaných ‚obyčejných‘ lidí. Kdyby tak The Sartorialist zamířil svůj objektiv jednou i na nás…

04sartorialist

ALICEPOINT

(www.alicepoint.com, Instagram: alicezielasko)

Alice žije v Londýně a z jejího blogu to poznáte okamžitě. Je nejen nadšenou blogerkou, ale zároveň i obstojnou fotografkou a neúnavnou obdivovatelkou všeho hezkého a stylového, co se právě děje na ulicích. A taky má přání – prostřednictvím svého blogu přenést do londýnských ulic něco z prosluněné Kalifornie. My si myslíme, že se jí to docela daří, a taky nás na ní baví to, že není žádná prvoplánová krasavice a ani se na ni nesnaží hrát. Je vždy stylová a originální, vždy krásná po svém.

03alicepoint_copy

KAYTURE

(www.kayture.com, Instagram: kristina_bazan)

Kristina Bazan je důkazem, že špičkový módní blog se dá dělat kdekoli na světě, nejen v New Yorku nebo Paříži, ale například i ve Švýcarsku. Kristina se jednoho dne se svým klukem pustila do blogování a celosvětová senzace z toho byla celkem rychle. Díky bleskově narůstajícímu zástupu obdivovatelů Kayture mohla Kristina začít spolupracovat ve velkém s prestižními módními domy a značkami, levou zadní si podmanila velké inzerenty, a následně si tak splnila jeden ze svých dalších snů – kromě fashion celebrity se nově stala i zpěvačkou. A o čem sníte vy?

05kayture