TOP 5 módních kampaní podzim/zima 2016 podle ELLE

Chanel
Pop art v podání Chanelu ELLE baví! „Výstřižky“ modelek jako z novin, perly, prošívané látky, smajlíci a kamélie. Karl Lagerfeld prostě fantasticky použil charakteristické Chanel prvky, propojil je s digitálním světem a vytvořil cool koláž. Svou vizi popsal jako „spontánní“, a to je z kampaně rozhodně cítit. Souhlasíte?

Prada
Podzimní kampaň v podání Prady nás svou atmosférou přenáší na cestu do ponuré budoucnosti. 27 slavných tváří v čele s múzou Prady Sashou Pivovarovou a herečkou Millou Jovovich v ní na snímcích Stevena Meisela kráčí kupředu s dramatickým výrazem a batůžky v ruce. Kampaň má údajně odpovídat na politické dění, a upozorňovat na hrozbu masové migrace za účelem přežití. Co si o tom myslíte?

Roberto Cavalli
Tradiční sexy a smyslné kampaně Roberta Cavalliho jsou minulostí. Nový kreativní ředitel Peter Dundas totiž sází na mladistvou romantiku. Hebký satén, pastelové tóny bílé, žluté a lila barvy, květiny... Cavalli není prvoplánově sexy jako dřív, ale rafinovaně a něžně svůdný. ELLE se do této svěží kampaně zamilovala, a co vy?

Miu Miu
Podzimní kampaň nazvaná „Nalezené příběhy" sleduje několik hlavních postav během hýřivého víkendu na britském panství plném pikniků a kroketu. Módní dům Miu Miu a fotograf Alasdair McLellan, který pro Miu Miu fotil poprvé, si vybrali zajímavé místo – Houghton Hall, dům postavený pro prvního britského ministerského předsedu. Postavy nazvané například „Našeptávač" nebo „Hráč" ztvárnilo několik známých tváří modelingu v čele s herečkou Amandou Seyfried. Jak se nový styl Miu Miu kampaní líbí vám?

Balenciaga
První sezonní kampaň po nástupu na pozici kreativního ředitele vytvořil Demna Gvasalia velmi minimalisticky. Spolu s fotografem Markem Borthwickem zkrátka opřel zrcadlo o obyčejnou zeď v Paříži a fotil neznámé tváře světa modelingu. Z realistických snímků pozorovatele až mrazí. Posuďte sami.

TOP 5 módních kampaní podzim/zima 2016 podle ELLE