TOP 7 dárků pro NI

Výsledky redakčního průzkumu hovoří jasně. Pod stromečkem bychom si nejradši přáli najít dárky v podobě beauty produktů. Pokud nesázíte na jistotu, do koupě parfému se nepouštějte. Vůni rizika raději vyměňte za kvalitní pleťovou masku nebo sérum. 

1. GlamGlow
Pleťová maska navržená speciálně pro krásky Hollywoodu. Během deseti minut vyčaruje dokonalou pleť. Prodává Parfumerie Douglas.


Glam_Glow_Tingling__Exfoliating_Mud_Mask_Facial_Masks_Review

2. Kniha 100 módních návrhářů současnosti
Naprostá nezbytnost pro všechny módou posedlé. Balení dvou svazků mapuje generaci fashion designérů 21. století. Prodává Neoluxor.

taschen

3. Kurz líčení v Make-Up Institute Prague
Ať už se chcete věnovat líčení na profesionální úrovni a budovat kariéru jako vizážistka, nebo byste jen ráda zdokonalila techniku osobního líčení, v Make-Up Institute Prague si stačí vybrat jeden z nabízených druhů kurzů. Více info na www.makeupinstitute.cz.

560692_120341131457172_505612531_n

4. Helena Rubinstein Prodigy Powercell
Slavné sérum, jehož účinky se dají srovnat s elixírem mládí. Viditelně mladší a vypnutá pleť již po pěti dnech. Prodává Sephora.

rubinstein

5. Sonický zubní kartáček Philips
Zářivý úsměv je snem každého. Se špičkovým kartáčkem Philips už to nebude problém. Kromě klasického programu čištění ještě zvládá zuby vybělit a vyleštit. Prodává Profimed.

Philips-Sonicare-HX9332-04-Review

6. Legíny no.fashion / Hana Zárubová
Do města, do práce, na párty nebo na jógu. Vyběhněte s nimi kamkoliv. Prodává no.fashion. K dostání také v showroomu návrhářky.

93-1

7. Náhrdelník Antipearle
Stříbro, říční perla a design přívěsu inspirovaný žraločím zubem. Dokonalá kombinace. Bling bling! Prodává Antipearle. K dostání také v showroomu značky.

IMG_2377_001_retus