TOP beauty produkty, které nastartují každé vaše ráno

Dopřejte své pleti po probuzení bleskovou dávku krásy a energie. Vyčistěte, tonizujte, použijte pleťové sérum, krém, make-up… Vybrali jsme TOP značky Lancôme, díky kterým zkrátíte pobyt v koupelně na minimum a vaše pleť bude nádherně hydratovaná a svěží zároveň. 

Jednoduché ranní rituály pro krásnější pleť:

  • Použijte správné produkty

Večerní umytí tváře a odstranění make-upu je pro většinu z nás rutinou, ale ráno na tuto péči příliš času nezbývá. Chyba! Použijte tonikum, naneste ho na vatový tampon, pleť „přejeďte“ a dopřejte jí kvalitní denní hydratační krém, mlhu či sérum. Při spánku se totiž z pokožky poměrně rychle odpařuje voda, kterou pleť potřebuje dodat. 

  • Zbavte se kruhů pod očima a otoků

Trápí vás tmavé kruhy pod očima i po dlouhém a klidném spánku. Nejčastěji kruhy pod očima vzniknou kvůli omezení průtoku krve a lymfy v této oblasti. Za vznikem váčků pod očima zpravidla stojí zadržování vody a tuku. Naším trikem je dát na chvilku oční krém do ledničky a pak použít.

  • Pijte dostatek vody

Voda je zkrátka nenahraditelná, protože udržuje pokožku hydratovanou, pružnou a vláčnou. Proto první věc, kterou ráno udělejte je vypití plné sklenice teplé vody s citronem. Citronová šťáva působí jako diuretikum, s čímž souvisí i rychlejší odplavení všech toxinů z těla. Kromě toho kyselá citronová šťáva upravuje pH močových cest, takže tvoří méně „přátelské“ prostředí pro množení bakterií. Teplá voda, kromě toho, že oproti té studené nezpůsobí našemu organizmu teplotní šok, stimuluje trávicí proces.