Trendy barvy vlasů, které vládnou Instagramem

Pokud přemýšlíte nad radikální změnou barvy svých vlasů, právě teď nastal ten nejlepší čas zvednout telefon a domluvit si co nejdříve schůzku se svým koloristou. Bude nadšený, protože pro něj máte hodně kreativní úkol. Barevné trendy jsou o dost zábavnější než kdykoliv předtím. 

Jste připraveni na novou super barvu? Podívejte se na tři trendy, které právě teď hýbou celým Instagramem.


CHOCOLATE MAUVE

hannahthepainter 947c2

Senzace posledních dnů - newyorská koloristka Hannah Edelman (@hannahthepainter) vytvořila unikátní odstín hnědé "chocolate mauve" a vzbudila obrovský zájem nejen mezi brunetkami. Smíchala sexy odstíny mléčné čokolády se třemi cool růžovými tóny a výsledek je perfektní. 


PUMPKIN SPICE

alentespa a9466

Naše nejoblíbenější podzimní latté dalo název novému trendu na vlasy. Pod hashtagem #PumpkinSpiceHair najdete spoustu inspirace na ohnivé tóny. Nebojte se, trend není tak zrzavý, jak se může na první pohled zdát. Skvěle vypadá na brunetkách. Měděné odlesky vypadají pěkně hot.

foto: @alentespa


 DENIM HAIR

shadyondeck c3c86

Když kolorista Guy Tang (@guy_tang) ukáže další ze svých neuvěřitelných barevných kreací, s velkou pravděpodobností se z ní stane rychle trend. Tento kadeřník se stal superstar s 1.7 milionem followerů a právem. Nepřestává nás bavit jeho fantazie bez hranic. Najděte si hashtag #denimhair a sami uvidíte, co způsobil za šílenství kolem modrých odstínů. Vlasy připomínají oblíbené džíny a vypadají skvěle na světlých i tmavých vlasech. Troufnete si?

foto: @shadyondeck