Cool kabáty na podzim, když už vás černá nebaví

Překvapí vás, jak váš zimní šatník tyto dvě barvy oživí, a přesto se budou hodit ke všemu. Inspirujte se naším výběrem 15 top kousků z online kolekcí i galerií hvězd. Kdo vás baví nejvíc?

camel 4bc8c

Kvalitní velbloudí kabát ocení i nadšenkyně celo-černých outfitů i ty, které nosí na zimu světlé džíny a svetry. Hodí se totiž k obojímu a navíc jakoukoliv kombinaci obohatí. Velbloudí kabát má odjakživa punc dokonale naleštěného a drahého stylu. Zkuste to třeba jako Emma Watson přes tmavý outfit. Jinak černý look světlý kabát zjemní a vyšvihne ho v eleganci zase o něco výš. Ke světlému zase působí přirozeněji a svěžeji, než typický černý. Příkladem je Gigi Hadid i Vanessa Hong. Ve vašem šatníku by jeden vlněný či kašmírový rozhodně chybět neměl!

navy1 70460

Tmavě modrá sluší blondýnkám i brunetkám, tmavé outfity prozáří a jakékoliv výrazné barvy zase příjemně doplní. A skvěle si rozumí i se zlatem! Vyzkoušejte ji jako svěžejší alternativu k černé a nebojte se ani délek po kotníky či výrazných námořnických anebo army střihů a detailů, které jsou tuto sezónu opět super trendy. Inspirujte se třeba Karolínou Kurkovou, Elizabeth Olsen nebo Victorií Beckham.

 

Cool kabáty na podzim, když už vás černá nebaví