Trendy nehty během pár minut

Máme pro vás tip. Něco rychlého co rozsvítí i bílé tričko s džínami a potěší oko každého detailisty. Jednoduchá geometrie na nehtech! Trend, který válcuje Instagram i Pinterest zvládne každý. Jestli zvolíte linky, puntíky, čtverečky nebo něco úplně jiného je jen na vás. Nebojte se dodat i vaší manikúře originální styl – stačí vám k tomu pár barevných laků a maximálně patnáct minut. 

nehty linky a0f54 

Tenké linky

Horizontální nebo vertikální, tlusté nebo tenké. Černé linky už nepatří jen na oči, ale i na vaše nehty. Vyzkoušejte styl, který se objevil například na přehlídce Tibi a vsaďte na geniální optický trik – linka tažená uprostřed nehtu ho na oko prodlouží, pokud tedy zima dala vašim nehtům také tak zabrat, nezoufejte. Zvolte světlý lak vespod a tenkým štětečkem kontrastní barvou namalujte linky či proužky jakýmkoliv směrem chcete.  Na dokonalost se nehraje, naopak! Nás baví klasická černobílá kombinace, i mix tělové a červené.


 

 nehty puntiky 14748

Puntíky

Styl snad ještě expresnější a jednodušší na přípravu, který okamžitě asociuje Japonsko, právě vítězí na Instagramu. Nepotřebujete nic speciální, na dobře zaschnutý podkladový lak "ťupnete" lakem zvolené barvy a necháte kolečko zaschnout. Voilá!


 

 nehty geo b54e2

Colour-blocking

Stejně jako mícháte kontrastní barvy v šatníku můžete namíchat i každý jediný nehet. Jednoduchými tahy širokým štětečkem vytvořte obdélníčky či čtverečky nebo sáhněte po lepence, a udělejte si manikúru půl-na-půl. Všechny barvy i tvary jsou dovoleny! Ideální, pokud si - stejně jako my - neumíte vybrat, který z vašich nových laků je ten nejoblíbenější. Jednoduše je zkombinujte!