Trendy zásnubní prsteny

O trendech v zásnubních prstenech se nemluví tolik jako u šatů, přesto tu jsou a chystáte-li se k velkému kroku právě letos, máte velké štěstí. Trendů je tolik, že si mezi nimi zcela určitě najdete ten svůj vysněný prsten. Nemusíte se totiž dívat jen na klasické kroužky s bílým diamantem. Možností je mnohem víc...

Podívejte se na trendy zásnubní prsteny, do kterých se zamilujete na první pohled.


Halo setting

Cartier Cartier d Amour V4 93e7e

Halo setting se vrací ve velkém. Výrazný centrální diamant v tomto zasazení vypadá naprosto božsky. A nemusí mít několik karátů, tento styl sluší i kamenům o velikosti jeden nebo i půl karátu. Trik je v kamenech, které ten hlavní lemují. Rozzáří se při dopadu světla jako tisíce hvězdiček.

prsten: Cartier


Barevné kameny

Tiffany diamond and 2630 c7b82

Konec nudy, na výsluní se dostávají barevné diamanty a drahokamy. Svou nejoblíbenější barvu tak můžete nosit pořád. Svůj boom si ve špercích zažily už vloni, letos se tento trend dostal i mezi zásnubní prsteny. Turmalíny, spinely, purpurové safíry, smaragdy i rubíny září na ruce ještě více díky kombinaci s diamanty, které doslova rozsvítí hlavní kámen. Ach!

prsten: Tiffany&Co.


Opály

Tiffany yellow diamo 2635 5f0ef

Mezi drahokamy si klenotníci hodně oblíbili opály. Není divu, tento kámen je opravdu výjimečný. Tolik barevných kombinací nenajdete nikde jinde, od ohnivých oranžových tónů po modré a zelené připomínající nekonečnou mořskou hladinu. Navíc jejich vzory působí až hypnoticky. Takže nepatříte-li mezi zastánce maximálně klasického stylu a nesníte o bílých svatebních šatech, zásnubní prsten s opály je tou pravou volbou právě pro vás.

prsten: Tifffany&Co.


Černé diamanty

blanca morez 9577a

Nebo vsaďte na černou. Černé diamanty jsou hodně trendy a jen tak vás neomrzí. Symbolizují vášeň a zároveň jistotu.

prsten: Blanca Monrós Gómez


Vrstvení 

Chanel Alliances Premiere b008c

Je jasné, že na prsteníčku nebudete nosit jeden, ale minimálně dva prsteny. Nebo klidně i víc, protože jedním z hlavních trendů jsou kroužky, které se dají snadno na sebe vrstvit, aniž byste vypadala, že jste cestou do práce vykradla zlatnictví na rohu. Mistři klenotníci přicházejí s rafinovanými tvary, které do sebe krásně zapadají a vypadají jako jeden dokonalý celek.

prsteny: Chanel


 Rozdělené kroužky

chopard 829419 5109 LHeure du Diamant d9aa4

Zásnubní prsten svým tvarem symbolizuje nekonečno, nerozdělitelné spojení. Tak proč to ještě víc nezdůraznit. Rozdělené kroužky, které se v jednom bodě spojí jsou velkým trendem letošního roku.

prsten: Chopard


 

Keramika

Chanel Bague Ultra Blanche 530b2

Bílá a černá keramika v kombinaci se zlatem nebo platinou se vám jen tak neokouká. 

prsten: Chanel