Tři super tipy, jak se zrelaxovat a ještě mít lepší tělo

Prodloužený víkend, a vlastně jakýkoliv víkend, využijte k relaxaci a zlepšování svého těla před plavkovou sezonou. Protože čas rychle běží, nic neodkládejte. A protože tělo ve stresu produkuje velké množství kortizolu, stresového hormonu, který dává metabolismu povel zpomalit a hromadit tuky, je dobré se nejdřív pořádně vyklidnit. A nastarovat. Na to není nic lepšího než pořádná masáž, která uvolní ztuhlé svaly, rozhýbe lymfu a hlavně se při ní zbavíte tenze, únavy a všeho, co vás při cestě za lepším tělem brzdí. 

Jelikož jsme v roce psa, určitě stojí za to vyzkoušet speciální rituál, který vás dostane do dokonalé harmonie. Zemský pes je o tom, že vybalancujete jednoduchost, praktičnost a lehkost, s jakou lze dělat naprosto vše. A zůstat pevně nohama na zemi. Do toho módu vás dostane harmonizující rituál zaměřený na uvolnění svalů, zejména zad, šíje a paží, vyčištění mysli a dodání nové energie. 

Máte-li pocit, že potřebuje důkladně pročistit každý milimetr svého těla a nastartovat se na detox a dietu, dopřejte si masáž a peeling horkými solnými kameny a zpevňující péči z Itálie, kde jsou opravdoví experti na "beach body". Jmenuje se váš problém jarní únava? Jděte na to jako všichni zkušení cestovatelé, kteří se potýkají z časovými posuny a jet lagem.

Kde si můžete dopřát nové rituály a co vás během nich čeká?