Kupte si stylová trika od Victorie Beckham nebo Johnnyho Deppa. Podpoříte dobrou věc

Máme rádi, když se stylová móda pojí s dobrými skutky. A letos se s cool projekty díky slavným tvářím roztrhl pytel. Které dva nás zaujaly nejvíce?

Bývalá Posh Spice Victoria Beckham vytvořila limitovanou edici triček na počest Světového dne boje proti AIDS. Pomocí jejich prodeje chce zvýšit povědomí o možnostech prevence a pomoci s výběrem peněz na boj proti ní. Co nás na tom kromě dobrého záměru baví úplně nejvíce? Že s designem pomohla její pětiletá dcera, Harper Beckham. Zdá se, že kreativní talent podědila po mamince. Charitativní trička zdobí kresba, kterou Harper namalovala již ve čtyřech letech. Je to přesně ta, kterou si na ruku minulý rok nechal vytetovat David Beckham. Kreslená postavička má otevřenou náruč a chytá červené srdce. A na tričku vypadá opravdu skvěle! Jako vyslankyně OSN v minulých letech již Victoria Beckham navrhla pro kampaň mnoho designů, ale letos je to vůbec poprvé, co jsou trička nabízena v dospělých i dětských velikostech. Koupit si to své a podpořit dobrou věc můžete na webových stránkách Victorie Beckham.

03 world aids day 217f1

Bojovat za práva druhých pomocí prodeje triček se rozhodl Johnny Depp a spolu s ním i další známá jména, jako je Peter Gabriel, Nadya Tolokonnikova z Pussy Riot, Tom Morello z Rage Against The Machine a další. V rámci projektu Voice a jeho nové kampaně "Imprisoned for Art" se nechali nafotit v roli vězňů na pomoc skutečným umělcům, kteří byli zajati za svůj projev či tvorbu. Například Johnny Depp na svém tričku vyjádřil podporu ukrajinskému režisérovi Olegu Sentsovovi, který byl odsouzen k dvaceti letem vězení v Rusku. Celý výtěžek z prodaných triček bude příspěvkem na právní obhajobu umělců. Jednotlivá trička najdete na webových stránkách The Voice Project.

ce5743b4b4f7d98de62cb34184230a59 823ce