Tričko s potiskem: na koncert i do práce

Nemusíte být ani "groupie" ani fanatický sběratel upomínkových předmětů, ale aspoň jedno tričko s výrazným potiskem nebo velkým nápisem by vám v šatníku chybět rozhodně nemělo. Ani letos ani příští rok.

Street style fotky stylových ikon to potvrzují - tričko s potiskem je hot kousek a ani na podzim nikam nezmizelo.

Nudí vás už klasicky zastrčené do džín? Podívejte se na street style galerii a inspirujte se 6 způsoby, jak ho nosit a vypadat neotřele a cool.

Přes rolák s dlouhým rukávem. Protože takto vám v něm nebude zima a vy nebudete muset logo své (nové) nejoblíbenější kapely schovávat pod šálou.

S klasickým kabátem. Protože to mu dodá na eleganci a tlustý vlněný kabát je k tenkému tričku skvělým protipólem. Kontrasty zkrátka fungují. 

K saku. Protože tak ho unosíte i na pondělní porady, obzvlášť když si ho vezmete ke kompletnímu obleku, se společenskými kalhotami a k formálním botám nebo kozačkám na vysokém podpatku.

Se širokým páskem v pase. Protože tím upoutáte pozornost všech na svůj štíhlý pas i grafické zpracování trička zároveň. Široký pásek dodá všemu šmrnc.

Zauzlované. Protože tenhle osvědčený trik už nekonečně mnohokrát potvrdily snad všechny modelky i sestry Kendall Jenner a Kim Kardashian.

Roztrhané. Protože když inspirace kapelním životem, rockem a punkem, tak pořádně! Nebojte se použít nůžky.

Pokud ještě nemáte #ELLEtrikos designem podle celebrit, podívejte se na náš výběr z online obchodů.

 
Tričko s potiskem: na koncert i do práce