Týden na Instagramu: Odvážné outfity, dojemné přehlídky i vtipná faux pas

foto: ELLE UK 
  1. Kim Kardashian už zase provokuje. Nejprve, když na přehlídky v New Yorku vyrazila ve zcela průhledných šatech a vyvolala novou vlnu #freethenipple a podruhé, když na večírek v Miami vyrazila v džínách a… spodním prádle. Vysloužila si díky tomu 1,1 milionu likes a pozornost všech médií. Bude z toho nový trend?
  2. Méně zvyklí na provokaci jsme u blogerky Chiary Ferragni, i ta se ale nebojí odhalit! V průsvitných šatech Roberto Cavalli, přímo z mola, vyrazila na módní večírek a sklidila obdiv. Za odvahu i krásnou postavu.
  3. My si zamilovali i její hravou manikúru ve stylu její vlastní kolekce doplňků. Na další nehtové trendy se můžete podívat v tomto článku.
  4. Reklama na správné holčičí kamarádství. Tak to vypadalo, když Taylor Swift přišla podpořit Gigi Hadid na přehlídce Tommy Hilfiger x Gigi a publikovala sérii dojemných fotek a milých momentek na svém Instagramu.
  5. Reklamu na vztah nám pak zase ukázala sama Gigi, které to společně s přítelem Zaynem Malikem náramně sluší na fashion weeku v Londýně. A jak jsou sladění!
  6. Když už jsme u rodiny Hadid, velkou vlnu pozornosti si získala i mladší Bella, která upadla na vysokých podpatcích během přehlídky Michael Kors. Fotky jejího pádu na chvilku zahltily Instagram, ale ona vše zvládla s úsměvem a s přehledem a dokázala se pobavit i na svůj účet. “Oh I forgot to tell you? I do breakdance now, guys.”
  7. Srandu si ze sebe umí dělat i Alexa Chung, která ukázala, jak je během fashion weeku "nabitá energií". Je fajn vidět, že takový #powernap potřebují i IT girls.
  8. Stylová a vtipná Leandra Medine si dobíjí baterky mezi přehlídkami také po svém, ale jinak. Se šlehačkou, kterou jí servíruje její manžel Abie. To je souhra!
  9. Victoria Beckham má během fashion weeku při sobě maminku, ale na podporu jí milý vzkaz připravili i synové s Davidem.
  10. Moc to společně na přehlídkách slušelo Madonně a její dceři Lourdes.
  11. Mladičká Kaia Gerber nabývá na popularitě a zcela přirozeně je z ní členka cool party, ve které nechybí modelky Kendall Jenner, Hailey Baldwin či Camilla Morrone. Společně se vyfotily na módním večírku v New Yorku. Přibere ji do své party i Taylor Swift?
  12. Čerstvé trendy z módních mol se nejlépe vychytávají právě na Instagramu. Aktuálně všechny nejvíce zaujal neobvyklý účes na přehlídce Marca Jacobse. Comeback dredů? A v pastelových barvách? To asi vynecháme…
  13. Naopak comeback, ze kterého jsme nadšení, je Orlando Bloom a jeho Instagramový profil, který je konečně zase veřejný. Hurá! Mrkněte se na něj - i on ukázal nové vlasy.
  14. Že přelítávat z jednoho fashion weeku na druhý není jen tak dosvědčuje blogerka Irene Kim se svými pěti zavazadly.
  15. Londýnský fashion week z první ruky na svých Instagram Stories skvěle přenáši Veronika Heilbrunner. Zjistěte, co bude in, v živém přenosu.
  16. Co se bude nosit podle české ELLE ukázala na svém Instagramu Daniela Peštová, se kterou naše redakce tento víkend fotila novou cover story v Portugalsku.
  17. Kromě krásné módy a ještě krásnějších modelek se na Instagramu naší šéfredaktorky Andrey a Honzy Králíčka můžete kochat úžasnými výhledy ze střechy hotelu Ritz v Lisabonu a úžasným západem slunce v Portu.
  18. A co my tady v Praze? Pomalu si zvykáme na sychravější rána a kávy pijeme poslední dobou třikrát tolik. I Anděla, která bez svého ELLE cup nedá ani ránu. Už zítra můžete soutěžit o ten svůj!
Týden na Instagramu: Odvážné outfity, dojemné přehlídky i vtipná faux pas