Únorová ELLE je tady! A je hodně speciální

Už nemusíte dále čekat! Nová ELLE i se speciálem wELLE je tady a váš rok 2018 nemohl začít lépe. Dozvíte se všechno, co v zimě potřebujete vědět o svém těle. Na 32 stranách speciálu wELLE vám prozradíme co jíst, jak cvičit, nebo rozebereme novou kosmetickou biorevoluci.

Vězte, že se zamilujete. Zase, jako vždycky, všude a do všeho. Trendy nové sezony přinesly tolik romantiky, co to jen šlo, a vy díky nim budete IN LOVE FOREVER.

Anebo ne? Ano, únorová ELLE je sice valentýnská a oslavuje lásku, ale všichni víme, že k pravé lásce patří i rozchody a slova na rozloučenou. Jak vypadají v roce 2018? To ví Ester & Josefína naprosto přesně a o ty nejlepší rozchodové věty se podělil. Své přátele pak poprosila o větu i fotku, jak se u toho tenkrát tvářili, i ELLE. Výsledné Manifesto najdete na straně 66.

Zapomeňte na černou i červenou. Barvou nové sezony je modrá ve všech odstínech a formách. Že po Picassovi a Van Goghovi čeká modré období i vás se přesvědčte v exkluzivní beauty story.

Jak vypadají sny návrhářky Zuzany Kubíčkové? Hodně romanticky. A tajemně. Nechte se vtáhnout do její Zahrady rajských pokušení.

Zamilujte se i do tvorby ostatních českých návrhářů. Své oblíbence vám odprezentují Aňa Geislerová a Anka Linhartová. Nebudete vědět, co z "Best of" chtít dřív.

Je botox cestou ke štěstí? Jak být bez vrásek i bez deprese zjišťovala beauty redaktorka Cindy a díky ní možná jednou provždy změníte svůj pohled na botox i vy.

Není o čem diskutovat. Diane Kruger herecky září jako nikdy předtím. Dozvíte se, čím vším pro ní byla role v Odnikud a proč by byl pěkný průšvih, kdyby vám thriller Fatima Akina unikl.

S kreativním ředitelem pánské a dámské obuvi i šperků Hermès hovořil Jan Králíček a v ELLE najdete exkluzivní rozhovor. Seznamte se, Pierre Hardy.

To vše a ještě mnohem víc pro vás má únorová ELLE, kterou si rozhodně nesmíte nechat ujít.