Uriage: ochrana proti modrému světlu

Pramen termální vody Uriage ve francouzských Alpách je známý již 75 let, najdete ho přímo v srdci vesničky Uriage-les-Bains. Své regenerační účinky má díky unikátnímu obsahu minerálů a stopových prvků. Unikátní složení vody termálního pramene Uriage umožňuje vytvořit na pokožce ochrannou bariéru. Sílu přírodních aktivních vlastností vody dokážou dermatologické laboratoře přenést i do kosmetických produktů, které se tak vyznačují čistotou, schopností spolehlivé ochrany a vysokou účinností.

Jelikože v průměru trávíme šest hodin denně před obrazovkou nebo monitorem, stává se modré světlo jedním z hlavních vnějších faktorů zodpovědných za stárnutí pokožky. Tak vznikla Uriage Age Protect – kompletní řada produktů péče o pleť, založená na patentovaném principu ochrany proti negativnímu vlivu modrého světla. Systém, využívající účinků retinolu, kyseliny hyaluronové a rostlinných výtažků, omezuje působení vnějších škodlivých faktorů a úspěšně pomáhá bojovat proti známkám stárnutí pleti. Zpevnění pokožky (až o 78 %), menší viditelnost vrásek a pigmentových skvrn (až o 71 %) a snižení vlivu nežádoucích vnějších faktorů (až o 96 %). 

V nabídce je multifunkční krém s SPF 30, který pomáhá zabraňovat tvorbě vrásek, provádí jejich korekci a chrání proti ztrátě pevnosti nebo škodlivým účinkům slunečního záření. Známky stárnutí potlačí i lehký krém na pleť a oční kontury. Ten navíc pleť umí dokonale osvěžit. Vybrat si budete ale moct i z intenzivního séra s vysoce koncentrovaným posilujícím extraktem. Na noc pak rozhodně poslouží noční detoxikační krém a noční peelingový krém, který podporuje obnovu buněk. 

Více se dozvíte ZDE.

Uriage age