Ušetřete až 80% a nakupujte nejnovější trendy a technologie v USA

...nakupování. Která žena by odmítla kabelku Guess za 1200,- Kč (v ČR 3500,- Kč), triko ROXY za 190,- Kč (v ČR 1200,- Kč) nebo v případě mužů například boty Lacoste 1050,- Kč (v ČR 3000,- Kč) nebo jeansy ARMANI za 1400,- Kč (u nás 6000,- Kč).

Propagace značky Shopping USA.

Elle.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

Díky serveru www.shopping-usa.cz máte téměř všechny americké e-shopy na dosah 24 hodin denně a to z pohodlí vašeho domova. Tento stále propracovanější a uživatelsky přátelský web se jako jeden z lídrů na trhu zasloužil o to, že počet zásilek z USA do Česka si dle vyjádření České pošty i loni udržel rekordní hodnoty kolem 100.000 balíků a cenných balíků.

V čem ještě, kromě ceny, spočívá tak velká obliba nákupů přes „Velkou louži“? Proč jsou lidé ochotni u hodnotnějších balíků řešit i případné clo nebo DPH? A proč si lidé zboží neobjednají sami přímo? „Zásadní překážkou je fakt, že většina amerických e-shopů své zboží do Evropy přímo nezasílá. Roli hraje i nesrovnatelně větší výběr a to nejen u v Česku nedostupných značek, ale i bohatší sortiment v rámci nabízených kolekcí. Dalším faktorem je bezpečnost a spolehlivost. Zákazníci si u nás už ověřili, že jejich peníze nekončí na tajemných kontech v exotických zemích. Platby kreditní kartou nebo převodem totiž probíhají v rámci České republiky a v korunách na náš účet. Platba v USA je potom už naše záležitost“, uvedl Přemysl Pernica, spolumajitel serveru www.shopping-usa.cz.

A jak takový nákup přes www.shopping-usa.cz vypadá? Ve chvíli, kdy si vyberete své vysněné zboží, Vaše práce“ s nakupováním končí. O vše ostatní se postará www.shopping-usa.cz. Odkazy a tipy na konkrétní online obchody najdete na stránkách www.shopping-usa.cz. Pokud si nebudete vědět rady, stačí se ozvat na asistenční linku www.shopping-usa.cz, kterou využívá s oblibou každý 3. zákazník. Abyste ušetřili, poradí Vám tam například možnost sloučit zásilku, v případě, že máte objednáno zboží z více e-shopů.

Jestli už máte objednáno, můžete začít sledovat průběh zasílání svého zboží a za ušetřené peníze jít na pořádnou večeři. Online nákupy v USA zažívají boom a ještě chvíli potrvá, než se nabídka na našem trhu a ceny vyrovnají Americe.