Už se znáte s medvídkem TOUS?

Správné doplňky umí pozvednout každý outfit. Je jedno, jestli jste duchem minimalistka nebo naopak dáváte přednost extravaganci, luxusní šperk vám nesmí chybět tak jako tak. Pokud hledáte takový, který kráčí v duchu s módními trendy, ale zároveň se vám bude hodit ke všemu a na každý den, máme pro vás potěšující zprávu: značka TOUS je tady!

Její historie se začala psát v roce 1920, kdy Salvador Tous Blavi a Teresa Ponsa Mas otevřeli malou opravnu hodinek ve španělském městě Manresa. Zlomovým bodem se stal rok 1965, kdy rodinný obchod převzal Salvador Tous a jeho manželka Rosa Oriol. Ta si o pět let později otevřela malý šperkařský ateliér a pustila se do navrhování netradičních šperků. Vy jste je mohli poznat už během našeho letošního ELLE Beauty Lounge, kde si je zamilovala Hanka Vágnerová, Jana Plodková, Aňa Geislerová a celá spousta dalších hvězd, které vyrážely na kolonádu a večer na party ozdobené kousky ve zlatě i stříbře v čele s ikonickým medvídkem TOUS.

Ten se zrodil již v roce 1985 a jeho roztomilý design stál na samém počátku mezinárodní expanze společnosti. Dodnes má tedy nezastupitelné místo ve všech kolekcích a svým mladistvým duchem si získává naprosto všechny. Pro mnohé se stal nepostradatelným talismanem pro štěstí. Necháte se jeho třpytivým kouzlem oslnit i vy? 

Skvělé zprávy! Můžete vyrazit nakupovat vánoční dárky i dárky pro sebe do butiků TOUS. V Praze do OC Černý Most, OC Chodov nebo OC Nový Smíchov, v Plzni do OC Plaza a v Ostravě do Avion Park a Forum Nová Karolína.

Více informací najdete na www.tous.com

 

Už se znáte s medvídkem TOUS?