V šatech Johna Malkoviche

John Malkovich (držitel nominace na Oscara a ceny Emmy) se inspiroval vlastním životním stylem a navrhl kolekci originálních pánských modelů pro volný čas. Tak v roce 2002 vznikla jeho první módní řada s názvem Uncle Kimono, tedy Strýček Kimono.

Technobohemian

Podruhé se šestapadesátiletý Malkovich do role módního návrháře vžil letos, kdy navrhl kolekci Technobohemian, kterou představil na Milánském týdnu módy 22. června. „Technobohemian je výraz, na který jsem narazil v jedné dosud nepublikované italské novele. Půjčil jsem si ji s autorovým svolením, a myslím, že jsem ji použil k dobrým účelům,“ uvedl Malkovich.

Autor: Imaxtree
A jaké vlastně jsou šaty od hvězdy filmů V kůži Johna Malkoviche, Po přečtení spalte nebo Con Air?

Jde o ucelenou řadu propracovaných pánských kalhot, sak, košil, triček a kravat z velmi kvalitních materiálů. Pokud váš partner preferuje nedbalou eleganci, je pro něho Technobohemian to pravé. Letní část kolekce tvoří lehké obleky v tlumených odstínech bílé, šedé a béžové.

Právě v bílém saku z vlastní kolekce přišel John Malkovich na tiskovou konferenci v Karlových Varech. Nehledě na svůj věk je hravě sladil s ohrnutými džínami a converskami, a nutno dodat, že vypadal skvěle.

Malkovich ve Varech

Na 44. ročníku Mezinárodního filmového festivalu John Malkovich představil svůj film Tanečník shoraJavierem Bardemem a dnes večer převezme Křišťálový globus za mimořádný přínos světové kinematografii.

Více informací a videí najdete v karlovarském speciálu Premiére.