Valentýnský make-up podle hvězd. Stačí 5 minut

Možná plánujete romantickou večeři ve dvou. Nebo první rande v kině. Inspirace na ten nejromantičtější, nejvíc sexy, nejvíc trendy, prostě nejlepší valentýnský make-up se vám určitě bude hodit. Vybrali jsme šest celebrit a šest stylů, které zvládnete za pár minut. 

Začínáme s Margot Robbie.

GettyImages 914667654 da8a3

Jediné, co k tomuto looku potřebujete je čistá a dobře hydratovaná pleť (zkuste místo krému pár kapek pleťového oleje rozehřát ve dlaních a "vtlačit" do pokožky), černou řasenku, broskvovou tvářenku, která aplikujete na tváře i oční víčka a balzám na rty. 

ELLE tip: Multifunkční líčidlo The Multiple v odstínu Maui od Nars


Gal Gadot

GettyImages 908125504 0bd86

Červená rtěnka a skvěle upravené, husté obočí fungují vždy a na každého. Podívejte se na Wonder Woman Gal Gadot a její look na 29th Annual Producers Guild Awards. Nevypadá úžasně? Vy budete taky. 

ELLE tip: Červená rtěnka Super Lustrous lipstick v odstínu Certainly Red od Revlonu


Hailee Steinfeld

GettyImages 911502822 3f0bb

Máte chuť na něco nového a nečekaného? Pak sáhněte nejdřív po bronzeru (kdy vlastně naposledy pořádně svítilo sluníčko?) a pak po modrých očních stínech. Ty jsou teď v kurzu, takže se do nich vyplatí investovat. Budete je totiž potřebovat taky na fashion week, do práce i na sobotní holčičí jízdu. Modré stíny roku 2018 jsou navíc skvělé v tom, že si s nimi můžete dělat, co vás jen padne. Třeba právě kouřové oči jako Hailee Steinfeld na udílení cen Grammy.

ELLE tip: Paletka očních stínů Hypnôse Blue Twist od Lancôme


Caroline Lowe

GettyImages 917144132 ba8b5

Sázkou na klasiku, tedy na dokonalou oční linku, dlouhé řasy a červené rty, nemůžete nic zkazit. Herečka Caroline Lowe se v New Yorku ukázala s tenkou, protaženou linkou a červenou rtěnkou. Pro extra lesk v očích stačí přidat krémový oční stín s jemnými třpytkami a aplikovat ho k vnitřním koutkům oka a do středu pohyblivého víčka.

ELLE tip: Oční linky ve fixu Tattoo Liner značky Kat Von D


Selena Gomez

GettyImages 917851058 b2c40

Když zvládnete linky podle Caroline, je čas postoupit o level výš a zdokonalit se ve výrazných, silných linkách podél horních řas tak, jak je nosí Selena Gomez. Zbytek líčení nechejte maximálně minimalistický. Vystačíte si s řasenkou a nude rtěnkou nebo balzámem na rty. Klidně s lehce tónovaným.

ELLE tip: Tónované balzámy na rty Dior Addict Lip Glow


 Ashley Graham

GettyImages 909925632 a679c

Nemusíte zůstávat jen u černých linek. Ultra tmavé kouřové oči fungují jako magnet. Čím tmavší stínování zvolíte, tím přirozenější si nechte barevnou paletu na zbytek obličeje. Stačí opravdu jen jedna věc - váš uhrančivý pohled. Modelka Ashley Graham by ho mohla učit!

ELLE tip: Podkladová báze pod oční stíny Primer Potion od Urban Decay udrží líčení pěkně na svém místě až do odlíčení.