Valentýnský upgrade: jak se před svátkem zamilovaných rozmazlit?

Sv. Valentýn tu bude ani ne za deset dní. Jak se na něj připravit, když času moc nezbývá? Ať už se rozhodnete strávit ho doma s manželem nebo si užít žhavé rande s milencem, máme pro vás 3 tipy na super podniky, které vás zkrášlí last-minute!   

valentyn

Opálená za hodinku

Pokud nepatříte k těm, kteří tráví zimu v Dubaji nebo na Bali, vaše letní opálení už je určitě pryč, ale díky novému profesionálnímu opálení MineTan můžete získat nádherně bronzovou pokožku již během několika hodin i v Praze. Australská profesionální samoopalovací kosmetika MineTan jako první přichází na trh s revoluční technologií dokonalého opálení již za hodinu. Samoopalovací nástřik vytváří přirozený bronzový odstín pleti, perfektně hydratuje pokožku, a sama se můžete rozhodnout, jaké opálení chcete. Aplikaci MineTan můžete vyzkoušet v krásném designovém prostředí Beauty Spa THE SENSES, opálení je vhodné pro všechny typy pleti a je vhodné i pro vegany.

The Senses, V lesíčku 7, Praha 5, tel. +420 777 066 702

cara

 

valentyn

Sexy drápky

Pokud byste si měla během dne udělat jen 30 minut času mezi prací, rodinou a pochůzkami, věnujte je tentokrát manikúře. I ta obálka se sladkou Valentýnkou se vám bude otvírat příjemněji a to už vůbec nemluvíme o tom, že třeba na Valentýna přijde i nějaký třpytivý šperk, který si budete chtít navléknout na jeden z prstů :) Zastavte se třeba v pauze na oběd v nehtovém salonu Nehty Nehty v pražské Křemencově ulici a svěřte se do péče kvalifikovaného personálu. Vsadit můžete na nestárnoucí klasiku v podání sexy červených nebo něžných růžových odstínů, ale i originální design v podobě srdíček či nápisů. 

Nehty Nehty, Křemencova 5, Praha 1, tel.: +420 725 438218

 

cara
valentyn

Dokonalý účes

Před Valentýnem zapomeňte na dramatické experimenty s délkou nebo barvou vašich vlasů, přesto se ale objednejte na rychlou foukanou. Krásné vlny nebo dokonale hladký účes nezaberou ve vašem diáři příliš času a přesto se postarají o okamžitý „wow efekt”. Vyzkoušejte nové beauty studio Moods, které najdete v centru Prahy! Pokud vás navíc nebude trápit čas, rovnou tu můžete absolvovat i kosmetiku, manikúru nebo masáž. Relaxace na max!

Moods, V Kolkovně 4, Praha 1, tel.: +420 770 629 995