Vánoce a Nový rok? Jedině s lednovou ELLE

Jsou věci, bez nichž se během svátků prostě neobejdete. Jednou z nich je určitě lednová ELLE.

Víte, kdo bude Wonder Woman 2018? Izraelská herečka Gal Gadot, které právě leží u nohou celý Hollywood. Seznamte se s ní, její kariérou i osobním životem a dovězte se všechno, co jste o hvězdě obálky lednového čísla ELLE potřebovali vědět.

ELLE Beauty Awards. Na jejich vyhlášení se napjatě čeká a každý rok a i letos kosmetické redaktorky všech edicí ELLE zvolily 13 nejlepších produktů. Musíte je mít!

Umíte zacházet s největším trendem sezony? Naučíme vás, jak kombinovat bílou s bílou.

Kdo zazáří na módních molech v příštím roce? ELLE vybrala mladé talentované modelky, jež mají šanci zabodovat ve světě. Jak jim sluší sportovní a pletené věci?

Prožijte silvestrovskou noc i plesovou sezonu jako královna. Vyberte si v editorialu Dívka ve vlaku ty nejkrásnější, nejblyštivější a nejoslnivější večerní šaty.

Jak změnit jídelníček v roce 2018? Koho byste měli milovat, koho nemilovat? Jak vypadá soukromý ráj Sofie Coppoly? Kdo diktuje současnou nejvyšší módu? Fashion direcotr ELLE Jan Králíček vás seznámí s novými designéry, kterým bylo svěřeno kreativní vedení největších značek. Na co jít do kina, co poslouchat a proč se znovu zamilovat do Tintina? Lednové vydání ELLE zná odpověď na všechny vaše otázky.