Vary: Módní orgie Andrey Verešové

Podle bulvárních médií přestěhovala na filmový festival rovnou celou svoji šatnu. Vybírat mohla z pěti večerních rób, dvaceti koktejlek a pětadvaceti párů luxusních střevíčků.

Zde přinášíme její nejlepší úlovky, které ukázala v Karlových Varech.

1. Beata Rajská
Na zahajovací večírek filmového festivalu vyrazila Andrea v hedvábné róbě od své dvorní návrhářky Beaty Rajské. Hnědo-fialové šaty s volány z ní udělaly princeznu. A to dokonce i s romantickou vlečkou!

S Rajskou Slovenka s uhrančivýma očima spolupracuje již deset let. I loni na zahajovací party měla šaty od ní. Ty letošní pro ni Beata ušila již na finále Miss, kde měla zasedat v porotě, ale jelikož jí onemocněl syn a Andrea měla absenci, na velkolepou premiéru si počkaly až do Varů.

Andrea Verešová

2. Natali Ruden
I s návrhářkou ukrajinského původu Natali Ruden pojí Andreu dlouholetá spolupráce. Chodí pro ni přehlídky a fotí kampaně. Logicky se její karlovarský arzenál neobešel ani bez jejích kousků.

„Natali je strašně flexibilní,” chválí si svoji další dvorní návrhářku Andrea, která z dovolené přijela pouhý týden před festivalem. „Společně jsme pak s Natalii poctivě celý týden zkoušely několik šatů, aby vše bylo dokonalé, ” řekla Elle modelka, která na Audi party omráčila všechny přítomné svojí černo-stříbrnou kombinézou. Při pohledu na její křivky muži přestávali dýchat a ženy bledly závistí. A to nelžu. Sama jsem Andreinu perfektní figuru dlouho nemohla rozdýchat...

Andrea Verešová

3. Outfit z řeckých ostrovů

Na Kolonádě se Andrea promenádovala v dovolenkovém modelu. „Každý rok jezdíme s rodinou do Řecka, kde se skvěle nakupuje,” vysvětlila mi. V Řecku se dá za málo peněz pořídit hodně muziky. „Mají tam skvělé značky a za úplně jiné ceny než u nás,” dodala modelka.

Svůj bílý aténský outfit rozbila koženým páskem z ostrova Kos a doplnila bílou kabelkou. V moři jejích nákladných večerních šatů byl takový styling příjemným a civilním osvěžením.

Andrea Verešová

4. Natali Rudenpodruhé
Andrea nedokáže nudit. Ve Varech ukázala, jak nosí romantiku, casual styl i sexy outfit. Závěr festivalu pak pojala trochu divočeji a oblékla se do extravagantního modelu. Opět vsadila na návrhářku Natali Ruden a opět byla nepřehlédnutelná. Kobaltové šaty vyladila Andrea etnickými šperky.

Andrea Verešová