Velký Gatsby = velká očekávání

Elegance, high glamour a litry šumivého šampaňského Moët & Chandon. Večírek, na který dostala pozvánku jen ta nejzvučnější jména. A zadání? Velký Gatsby. Snímek, který ovlivnil nejen tuto událost, ale jeho atmosférou se nechal pro své kolekce inspirovat i Marc Jacobs pro Louis Vuitton, Ralph Lauren a mnozí další. Nebylo tedy divu, že město, v němž šumí nejen léčivé prameny, ale pro tento večer (a v ELLE beauty louge po celý festival) i luxusní šampaňské, podlehlo okázalé atmosféře příběhu z dekadentních 20. let také.

VIP krásky, jejichž jména se dostala na guest list našeho salonu, si k dokonalému účesu, make-upu, drahým róbám a kožešinám inspirovaným dobou charlestonu mohly exkluzivně zapůjčit i luxusní šperky Roberto Coin.
 
Jitka Čvančarová, Jitka Schneiderová, Ivana Chýlková, Pavlína Němcová a Liběna Rochová – všechny měly jedno společné. Zazářily ještě o to víc díky šperkům Roberto Coin. Světoznámá modelka Pavlína Němcová měla na sobě drahocenné zlaté šperky s diamanty z kolekce New Barocco v hodnotě 1 450 000 Kč. Jitka Čvančarová, patronka občanského sdružení Debra (jednoho z partnerů 48. MFF), zvolila majestátní prsten z bílého zlata se zeleným berylem a diamantové náušnice ze slavné kolekce Cento. Jitka Schneiderová byla ozdobena náušnicemi a prstenem z růžového zlata z kolekce Martelato, zatímco Ivana Chýlková se rozhodla pro šperky z kolekce Ikebana z růžového zlata, diamantů, tyrkysů a onyxu. Liběna Rochová si vybrala prsten a náhrdelník z kolekce Cento v hodnotě 1,5 mil. Kč. Krása!

Podívejte se na detaily šperků do galerie.

Velký Gatsby = velká očekávání