Versace navrhne kolekci pro H&M

Řetězec H&M spolupracuje každý rok se slavnými módními domy a následně představuje výsledky kolaborace v podobě exkluzivních kolekcí. Loni spojil síly s jedním z historicky nejstarších francouzských módních domů – Lanvin.
Letos nasazenou laťku nesníží. Na kolekci podzim/zima 2011 bude pracovat s jednou z nejlegendárnějších značek na světě – sVersace! Nenavrhne ji nikdo jiný než kreativní ředitelka Donatella Versace. Podle jejích slov bude ve znamení ohlédnutí za živým dědictvím značky.
Pulty zaplaví okovaná kůže, různobarevné potisky, high heels, originální doplňky i exkluzivní materiály. Vše za skvělé H&M ceny. Kolekce bude zahrnovat jak dámské, tak pánské oblečení a dekorativní předměty do domácnosti. Interiér si tak budete moci zútulnit designovou věcičkou ve stylu Versace Home. Do obchodů se velkolepá kolekce dostane 17. listopadu!

šaty z kolekce Versace pro H&M

Donatella pro H&M bonusově navrhla ještě předjarní kolekci na rok 2012. Ta bude od 19. ledna příštího roku k sehnání v zemích, ve kterých je dostupný prodej produktů H&M přes internet.
Jsem nadšená z toho, že mohu s H&M spolupracovat, a dostat tak příležitost oslovit široké publikum. Kolekce bude typickou ukázkou značky Versace, dokonale uspokojí H&M i příznivce Versace všude na světě,“ řekla Donatella Versace. Krátké video s ní si můžete pustit na facebookových stránkách značky Versace.

My doufáme, že se při navrhování nechá inspirovat i tvorbou svého bratra Gianniho Versaceho. Ten v roce 1978 založil dům Versace a svými kreacemi, které byly provokativním zpracováním klasických témat, způsobil v módě revoluci. Připomeňte si jeho geniální a kolekci F/W 1992 s názvem Bondage.