Vicky Armani Angelina

Měla to být jedna z nejvíc sexy módních kampaní v historii lidstva. Reklama, v níž by pózovala Angelina Jolie po boku slavného fotbalisty Davida Beckhama, oba samozřejmě velmi spoře oděni, by si jistě vyvolala pořádný ohlas. Ta hlavní otázka by ale jistě zněla: Co na to Davidova manželka Victoria?
Bývalá Posh Spice nejenže ostře hlídá svého manžela, ale v předchozích kampaních s ním účinkovala právě ona. Na fotografiích se proplétala jejich polonahá těla ve vyzývavých pózách a erotické jiskření by se dalo krájet. Na druhou stranu snímky nebyly až tak šokující v kontextu toho, že David a Victoria jsou manželé, kteří společně vychovávají čtyři děti.
Naproti tomu svůdná Angelina, jež dokázala pobláznit a rozvést jednoho z nejpřitažlivějších mužů planety, to by byla jiná káva!
Než Angelina kývla, snažil se ji Giorgio Armani získat pro své kampaně celé tři roky. Přitom Victoria pro něj pózuje již od roku 2007. Je tedy zřejmé, že vychrtlá paní Beckhamová byla pro slavného návrháře volbou až na druhém místě.
Oficiální verze zní samozřejmě jinak a vysvětlení se chopil sám David Beckham, který vydal prohlášení, v němž odmítl s Angelinou na kampani spolupracovat. Důvod? „Jsem ženatý,“ konstatoval fotbalista. Nechtěně tak připustil, že by ho fotografování v těsné blízkosti božské Angie mohlo přivést na scestí…