Victoria Beckham uspěla v roli návrhářky.

Victoria si pro svou show vybrala opulentní hotel Waldorf Tower.
Kolekce 23 šatů, která stojí v přepočtu od 26 000 do 150 000 korun je založena výhradně na stylu Victorie, ale nápadně se podobá šatům jejího oblíbeného návrháře Rolanda Moureta. Victorie má k vlastním návrhům velmi osobní, až zamilovaný vztah. Osobně dohlédla na zpracování kolekce, která vznikala převážně v Londýně a valná část je ušita ručně.

Celá řada je vytvořena z luxusních materiálů – hedvábí, organza, krep, taft, strečová vlna a jemné bavlny. Paleta obsahuje tlumenější odstíny modré, kobaltové, smetanové a samozřejmě černou.
Většina siluet připomíná přesýpací hodiny, délky jsou kratší, tak jak je ráda nosí sama návrhářka, a modely jsou charakteristické korzety a ramenními vycpávkami.
Korzety již nejsou součástí šatů, ale jsou nositelné samostatně. „Mluvila jsem se svými zákaznicemi a ty mě ubezpečily, že mají radši, když mají na výběr, zda šaty nosit s korzetem, nebo bez.“

Victoria o své kolekci říká, že je „sexy z ženské perspektivy“. Navíc vypichuje to, že každý model má zlatý nebo stříbrný zip po celé délce tak, aby bylo k jejich oblečení nebo svlečení zapotřebí nejlépe mužské asistence.

V kolekci se nově objevily i pláště se zkrácenými rukávy. Velmi zdařilý je z černého hedvábí, který je u krku zavázán velkolepou mašlí. „Je perfektní na večerní šaty. Je tak těžké najít vhodný plášť pro večerní příležitosti,“ říká Victorie.
Největší úspěch ovšem sklidily dlouhé večerní šaty, které obtékají tělo jako hedvábná rukavice, s velmi štíhlou siluetou, která se prodlužuje do mírné vlečky a evokuje těla mořských pan.

Kolekce bude k zakoupení v obchodním řetězci Selfridges nebo v on-line butiku net-a-porter.com.