VIDEO: Kate Moss se loučí s Topshopem

V menším rozsahu bude se značkou sice spolupracovat i nadále, hlavní návrhářské žezlo však po Kate přebrala Chloe Green, devatenáctiletá dcera ředitele Topshopu Sira Philipa Greena. Ten se londýnskou módní ikonu rozhodl nahradit poté, co prodeje jejích kreací začaly klesat.

„Když jsme s projektem začínali, nedávali jsme si žádný konečný termín, ale já jsem na všech svých čtrnáct kolekcí opravdu hrdá,˝ řekla topmodelka. „Naučila jsem se toho hodně o navrhování a procesu výroby, což jsou zkušenosti, o kterých jsem jako modelka měla jen teoretické tušení,‟ dodala Kate.

Ve své finální řadě pro Topshop navrhla šaty obšité pajetkami, mini šortky, tvídovou pelerínu s límcem z umělé kožešiny nebo šifonové šaty inspirované vintage stylem. „Kdybych si musela vybrat vybrat jen jednu věc, chtěla bych šaty s potiskem macešek,‟ prohlásila modelka o kolekci, jež se začne prodávat 2. listopadu.

V optimisticky laděném videu vystupuje jako styliska a do svých modelů obléká rozdováděné modelky, mezi nimiž se objevuje například Cara Delevingne či Genevieve Garner.

Zdroj: YouTube