VIDEO: Svěží bronzový look nejen na dovolenou podle Michaely Ohemové

Léto je v plném proudu. O slovo se hlásí zářivá pleť, bronzové odstíny, korálová barvy a výrazné řasy. Michaela Ohemová si proto v nejnovějším tutorialu ELLE Beauty Clubu pohrála s produkty Yves Saint Laurent a vytvořila svěží bronzový make-up, ve kterým budete vypadat skvěle i během vlny tropických veder. A je úplně jedno jestli se  je rozhodnete strávit v plážovém baru nebo ve městě. 

A bonus navíc? 

Michaely skvělé letní triky:

Tvářenka není jen na tváře

“Kdybyste v létě měla použít jen jedno jediné líčidlo, vsaďte na tvářenku. Svěží korálový nebo malinový odstín skvěle funguje s opálení pletí. Vyzkoušejte Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush - rtěnku, kterou můžete použít zároveň i jako oční stíny nebo tvářenku.!

Podkladová báze je v létě základ

“I přesto, že v létě všichni vizážisté radí celkově své make-up rituály odhlehčit, krok s podkladovou bází rozhodně nepřeskakujte. Primer je totiž jako základ, který udrží líčidla na svém místě, i když se zpotíte nebo zmoknete. Mým oblíbeným trikem je rozjasňující báze Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer.” 

Voděodolná řasenka je základ

“Ani během léta se nemusíme vzdávat krásných a dlouhých řas. Stačí vsadit na kvalitní voděodolnou řasenku, která řasy neslepí, ale naopak prodlouží a natočí. Přesně jako tvarující řasenka Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils. Žádné letní průtrže počasí nebo radovánky u vody vás pak nezaskočí nepřipravené.”

Michaela ve videu použila produkty:

rozjasňující podkladová báze pod make-up, Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer, dlouhotrvající make-up pro rozjasnění pleti s SPF 20, Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Teint, korektor pro všechny typy pleti, Yves Saint Laurent Touche Éclat, řasenka na obočí, Yves Saint Laurent Couture Brow, multilíčidlo, Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush, odstín 7 Corail Affranchi, voděodolná řasenka pro objem, Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils