VÍKEND PODLE ELLE: Robert Vano i romantika na hausbótu

VÝSTAVA: ROBERT VANO V LEICA GALLERY PRAGUE  

Slovensko dalo světu helikoptéru, bryndzové halušky a Roberta Vana. Fotograf, který letos slaví sedmdesáté narozeniny, pracoval na přelomu tisíciletí v ELLE jako umělecký ředitel a řadu svých nejoblíbenějších fotografií publikoval právě na jejích stránkách. Pražská galerie mu ke kulatinám přichystala retrospektivní výstavu – sice komorní, o to osobnější výběr Robertových zamilovaných fotografií v ní ale najdete.  

KONCERT: VÁŽNÝ ZÁJEM NA HAUSBÓTU 

Západ slunce odrážející se na hladině Vltavy, ultramoderní designový hausbót a k tomu Mozart hraný na smyčce. Romantický sobotní večer by mohl být dokonalejší už jen s občerstvením na místě. Že tam taky bude? Tak to s námi počítejte! Na shledanou v pět hodin na holešovické adrese V Přístavu 4, kde ukázkový hausbót Port X kotví. 

NAKUPOVÁNÍ: BLOGES FLOWER MARKET 

Nosit oblečení z druhé ruky není ostuda, zvlášť když dotyčná ruka patřila někomu, kdo si z módy udělal živobytí. Bezmála dvacet bloggerek a blogerů bude tuhle neděli mezi druhou odpoledne a osmou večer rozprodávat kousky ze svého šatníku. Ve Vnitroblocku, kde se akce koná, si ten den taky můžete nechat zkrotit hřívu od kadeřníků z Toni & Guy nebo obočí od kosmetiček z Pinzari Brow Labs. A kochat se květinovou výzdobou od květinářství Papavera