Vintage šperky od Olsenek si zamilujete

Znát ke každému produktu příběh a k němu osobní vztah designera je něco, co se v dnešní rychlé době a ještě rychlejším módním průmyslu ne vždy poštěstí. V The Row ale od dnešního dne ano, Mary-Kate a Ashley Olsen se totiž rozhodly ke svým kolekcím oblečení přidávat i šperky. A ne jen tak ledajaké – vintage a vlastnoručně kurátorsky vybrané. Oddělení doplňků v jejich butiku v New Yorku i v Los Angeles tak nyní dostane nový, osobnější, ráz. "Chceme, aby se u nás každý cítil jako doma," říkají.

Eklektický styl a záliba v originálních vintage kouscích není u sester Olsenových žádnou novinkou. Ve svých inspirativních outfitech míchají vše moderní i staré a vždy předvedou něco extra. Obvykle nechybí ani unikátní šperk, jako třešnička na dortu.

Pokud vás tedy při pohledu na tyhle stylové ségry někdy napadlo, kde by se daly najít tak úžasné kousky, nyní máte jasno. Při příští cestě do New Yorku nebo LA určitě nevynechte butik The Row a třeba odejdete s něčím, co vybrala přímo Olsenka. Můžete se těšit na velmi pestrou nabídku - od malovaných mozaikových přívěsků, přes jemné hadí tvary až po extravagantní kousky z viktoriánské éry, které se hodí na black tie event. Ale nám přijde, že stejně úžasně vypadají i k té nejobyčejnější kombinaci černých džín, huňatého kardiganu a bílého trička. Přesně jak to nosí Olsenky.

Který z první kolekce byste si vybrala vy?

olsen 2e620