Vítejte v klubu Tezenis

Módní show Tezenis nikdy nebyly jen „obyčejnými“ přehlídkami. A nejinak tomu bylo i letos, když značka v italské Veroně představila svoji novou kolekci pro podzim a zimu 2018. Velkolepá show odhalila nejnovější trendy v oblasti prádla i speciálního hosta. Za mixážní pult se postavila profesionální celebrita Paris Hilton! 

Tentokrát jako hlavní inspirace posloužila nálada street-klubové scény a přehlídkové molo se proměnilo v betonový chodník improvizovaného newyorského klubu. Nechyběli stylové disco koule, cool tanečníci a hlavně špičkové modelky včele s Zhenyou Katavou (@zhenyakatava), Rociou Crusset (@rociocrusset) nebo charismatickým „surfařem“ Marlonem Teixeirou (@marlontx). Právě na rozhovor se Zhenyou se můžete těšit v zářijovém čísle ELLE! 

paris hilton tezenis

Kolekce samotná je inspirovaná rozdíností kultur a povrzuje kosmopolitní charakter značky. V první části sezony je převažujícím trendem návrat ke kulturním tradicím, se střihy, které „objímají“ tělo, lehkými materiály, krajkou a květinovou výšivkou v lehce folklorním stylu, průhlednými panely a neutrálními barvami. Měkčí, více přirozené tvary uznává i řada „neviditelného“ prádla Invisible Underwear. Vaše křivky jsou přiznány a nedostatky se stávají jedinečnými prvky vašeho těla, které je ve své přirozené podobě originálem.

Kolekce se pak postupně přesouvá k barokním tvarům přefiltrovaným přes digitální svět v převážně tmavých barvách. Opulentní krajka, inovativní materiály, metalické efekty a výšivka lesklým lurexovým vláknem pro efekt kůže mimozemské bytosti. Tradiční krajka je kombinována s inovativními technikami pro futuristický, ale stále sexy vzhled. Krajkové podprsenky sportovního střihu s květinovými výšivkami jsou typickým zástupcem tohoto trendu. Ženskost se nevyhýbá ani sportovnějším střihům. Pohodlné materiály dávají vyniknout jedinečnému tvaru těla. Je to kolekce pro všechny, opepřená špetkou streetového stylu. 

 

Tezenis fashion show FW2018: