Vítejte ve světě vůní

Značka DECLÉOR od samého začátku čerpala zdroje účinných složek ze světa přírody a léta výzkumů v oblasti esenciálních olejů ji vyzdvihla na vedoucí pozici na poli aromaterapie. DECLÉOR míchá své esenciální oleje s velmi důkladnou přesností, aby zajistil řešení na míru na každou specifickou potřebu pleti.

DECLÉOR přináší řemeslné, extra silné a koncentrované produkty, které používají nejlepší přírodní účinné látky, bojující proti poškození pleti z městského způsobu života jako je nedostatek spánku, znečištění, stres nebo nevyvážená strava. Věděli jste, že každá kapka esenciálního oleje průměrně obsahuje 150 aktivních molekul? Není tedy divu, že viditelné výsledky v proměně pleti získáte z pouhých několika kapek.

Každé ošetření je proto navrženo tak, aby viditelně zlepšilo zářivost pleti a zároveň vytvářelo a přinášelo jedinečný smyslový zážitek.  To vysvětluje, proč značce DECLÉOR důvěřují ti nejlepší profesionálové v oblasti kosmetiky. Jejich odborně vyškolené ruce stimulují smysly a pečují o pleť s využitím přirozených a exkluzivních manuálních technik. 

 

Po 40 let byl rozvoj značky podporován třemi klíčovými hodnotami, vztahujícími se konkrétně k esenciálním olejům: přirozeností, smyslovostí a účinností. DECLÉOR neustále hledá zdroje těch nejčistších a nejúčinnějších esenciálních olejů prémiové kvality, vybírá si nejlepší dodavatele s nejmodernějšími technologiemi a dodržující regulační předpisy, schopné zajistit nepřetržitou sledovatelnost produkce: výběr rostlin a pěstebních míst, optimalizace termínů sklizně, extrakční metody na míru a přísné kontroly kvality využívající chromatografii a hmotnostní spektrometrii. Není divu. že se proto vypracovala na vedoucí pozici v oblasti aromaterapie: základní výzkum značky a její aktivity ve vývoji produktů nyní zahrnují přes 50 esenciálních olejů, používaných ve víc jak 120 různých složeních. Vyzkoušejte třeba jejich ikonický produkt Aromessence, směs nejjemnějších olejů bez obsahu vody, který je tak účinný, že jej stačí pouhé tři kapky.

{mp4}20171026_Decleor_Aromessence_4-cs{/mp4}