Vnučka Grace Kelly pro Gucci

Podle jména nic nepoznáte, podle půvabné tváře už možná ano. Charlotte Casiraghi je dcerou monacké princezny Caroline a vnučkou Grace Kelly. Ve světě módy není žádným nováčkem. Čím jen začít? Objevila se na titulce Vogue, spoluzaložila módní časopis EVER Manifesto, mezi své přátele počítá Karla Lagerfelda i Stellu McCartney. Ani jeden z módních domů těchto jmen ji však nemá jako svou tvář, Gucci ano. Charlotte Casiraghi se stala hvězdou kampaně Forever Now (uvedena byla už minulý rok, letos jde o její pokračování).CZ_high_res

Kráska s modrou krví v žilách a Frida Giannini spolu nespolupracují poprvé. Kreativní ředitelka Gucci Charlottě navrhuje oblečení pro její nejoblíbenější sport – jízdu na koni. „Před dvěma lety jsem měla tu čest poznat Charlottu. A to díky naší společné vášni pro koně,“ vysvětluje návrhářka.

Láska k jízdě v sedle tak přerostla v něco víc – v kampaň Forever Now, kterou nenafotil nikdo menší než legendární Peter Lindbergh. Výsledná čtyřdílná série fotek je na stránkách magazínů k vidění právě ode dneška. Na ELLE.cz se ale už teď můžete podívat na video z backstage kampaně.