Vychází lednová ELLE. A slaví!

Bylo 1. dubna roku 1994, nebe bez mráčku, sluneční paprsky laskaly všechno a všechny. Seděla jsem na lavičce na pražské Kampě, nechala si první jarní slunce pražit do černého mikáda i koženého křiváku a nevěřila svým očím. Na mých kolenou ležela ona!“ popisuje své seznámení s první českou ELLE Andrea Běhounková. Je to už dvacet let, co vás ELLE každý měsíc provází životem. A protože nám už dvě dekády přinášíte radost, my vám ji celý rok budeme vracet zpátky. Jedenáct čísel bude plných exkluzivních materiálů, ale hlavně – luxusních dárků.

Ale k oslavám nepatří jen dárky. Důležitá je i party. Jak se na ni chystá tým ELLE? Naše nejoblíbenější vychytávky se dozvíte na straně 44. Na straně 48 si přečtěte, co potřebujete na stylové vykročení do nového roku. To ale rozhodně není vše. V prvním čísle roku 2014 najdete i nový ELLE seriál. Tajnosti Adély B. Kdo to je? A jak se bude její příběh vyvíjet? To zatím netušíme ani my. Budou ho psát tři autorky a každý měsíc jedna z nich naváže tam, kde ta před ní skončila.

Listujte dál. Na straně 62 vás čeká rozhovor s Taťánou Kuchařovou a Ondřejem Brzobohatým, ve kterém se jich Martin Hradecký ptá, jaké to je, být na chvíli soupeři. A tak jsme je i vyfotili. Jen taneční parket soutěže StarDance se změnil na boxerský ring. Kdo vyhrál?

Picture_98

Plánujete v zimě utéct na dovolenou? ELLE utíkala v resort kolekci Dior podle návrhů Rafa Simonse. Vydali jsme se ale i na hory. Stylistka Lenka Kermes připravila jasný návod, jak se obléct na bílé svahy.

Už podruhé jsme pro vás také připravili vyhlášení BEAUTY produktů roku – 44 redaktorek z mezinárodních edic ELLE v nich vybralo své favority. Jsou stejné jako ty vaše? U tématu krásy nekončíme. Připravili jsme pro vás vlasový speciál. Průvodce nejlepšími střihy, účesy a barvami startuje na straně 124.

A dárek? Přece krásný a barevný diář, který pro ELLE navrhla Lela Geislerová.

Přejeme krásný a stylový rok!
Kiss, ELLE