Vychází únorová ELLE s wellness přílohou

Česká edice magazínu ELLE slaví letos 25. narozeniny. A protože obdivujeme všechny úspěšné a stylové ženy, oslovili jsme při této vzácné příležitosti 25 z nich: Winnie Harlow, modelku roku 2018 a naši únorovou cover girl, a dalších 24 žen, s nimiž si budete moci během celého roku přečíst rozhovory.

Winnie se jako první žena s kožní poruchou vitiligo prošla po mole Victoria`s Secret. S českou ELLE si povídala o překážkách, které ji donutily růst, o sebevědomí, jež musela znovu objevit, i o donutech, o nichž se jí v noci zdá.

Mezi ženami ELLE nechybí filantropka Tereza Maxová, spisovatelka Alena Mornštajnová, soudkyně Ústavního soudu Kateřina Šimáčková, nejlepší česká golfistka Klára Spilková nebo sociální pracovnice Elena Gorolová, již televizní stanice BBC zařadila na svůj „100 Women List“ – seznam vlivných a inspirativních žen z celého světa.

Přečtěte si článek o tom, jak hnutí MeToo ovlivnilo módní branži, nebo jak požadavky mileniálů mění chování zaměstnavatelů.

Poradíme vám, co v nové sezoně nosit, jíst, kam vyrazit na dovolenou nebo na výstavu, co si v únoru přečíst a poslouchat.

Rozhodně si nenechte ujít fashion story s topmodelkou Denisou Dvořákovou a najděte s námi recept na akné.

Únorovou ELLE doplňuje příloha wELLE – 25 stran organického průvodce s velkým rozhovorem se spirit woman Helenou Houdovou. Víme, jak být fresh, eko a bio, proč jíst klíčky, jak se stravovat podle ájurvédy a mnoho dalšího.

Přejeme Vám inspirativní čtení!

kjk