Vyhrajte šperk značky STORM!

Propagace značky Storm.
Elle.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

To je vše, co potřebujete vědět o jedné z nejprogresivnějších britských značek, která svými kultovními hodinkami, šperky a módními doplňky navždy změnila tvář světové módní scény.
STORM udává tón, boří hranice, mění pravidla.

Každá kolekce od STORMU je unikátní, stejně jako lidé, kteří STORM nosí.
Ať je váš styl dramaticky nekonvenční, nebo uhlazeně rafinovaný, hodinky, šperky a doplňky STORM vždy podtrhnou vaši individualitu, osobní charisma a vlastní pohled na svět.
V České republice má STROM 9 vlastních značkových butiků v Praze, Brně, Plzni, Jihlavě, Pardubicích a Liberci, navíc je prostřednictvím dalších cca 150 obchodních partnerů dosažitelná po celé republice.

Soutěž ukončná:

Vyhrává
Radka Znorová

STORM, to je styl.
STORM, to je vize.
STORM, to je futurismus.
STORM, to je budoucnost, která přišla už teď.

www.stormwatches.cz

Soutěž potrvá od 15. 11. do 21. 11. Výherce naleznete na těchto stránkách nejpozději 22.11. 2010. O výhře Vás budeme informovat emailem.

Prostudujte si prosím pečlivě podmínky soutěže na www.hf.cz/podminky.php Svou účastí poskytujete vydavateli časopisů (Hachette Filipacchi 2000 s.r.o., IČ: 25611518, se sídlem Na Zátorce 3, Praha 6) souhlas s užitím a zpracováním svých osobních údajů a kontaktů (GSM, e-mail, SMS, MMS apod.) pro marketingové a redakční účely.