Vytvořte si stejný make-up, jaký nosí Rihanna

Robyn Rihanna Fenty známá především jako Rihanna nebo Riri je barbadoská zpěvačka a herečka, která je ve své tvorbě ovlivněna styly R&B, reggae a dancehall. Ve svých 23 let se stala nejmladší umělkyní, která se stala držitelkou sedmi cen Grammy. A nejen proto je Riri celosvětově uznávaná, jako jedna z nejvlivnějších umělkyň. S pár kily navíc založila značku spodního prádla SAVAGE FENTY a vyzývá ženy k tomu, aby se milovaly takové jaké jsou. 

V roce 2017 začala i s vlastní kosmetickou značkou Fenty Beauty, jež nabízí širokou škálu barev pro odstíny pleti, které běžně jen těžko nacházejí padnoucí tóny make-upu. Jak sama zpěvačka říká: „Líčení je pro zábavu a nemělo by být považováno za povinnost, ani z nás dělat stejné lidi. Make-up je symbolem svobody, mnoha možností, riskování a odvahy zkoušet věci, které jsou nové či odlišné.“

  • PÉČE O PLEŤ 

Žádná pleť nebude krásná bez pořádné dávky hydratačního krému a pečujícího séra. Dobře zvolená péče o pleť by měla být ve výbavě každé z nás, ať už se líčíme jako Rihanna nebo jsme spíše přirodní typy. 

  • PADNOUCÍ MAKE-UP 

Zamilovat se do tohodle matujícího make-upu není těžké. Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation, který se zrodil ve 40 odstínech bořících hranice, okamžitě dodává pleti hladký vzhled s minimalizovanými póry a bez nežádoucího lesku. Složení bez oleje obsahuje technologii přizpůsobující se klimatu, odolnou proti potu a vlhkosti, neucpává póry, takže ať jdete kamkoli, bude na vaší pleti fungovat. 

  • ROZJASNĚNÍ A KONTUROVÁNÍ

Match Stix Trios jsou předem sestavené sady, které usnadňují opakované krytí, konturování i rozjasňování. Každá sada má dvě tyčinky Match Stix MATTE Skinstick (krytí, konturování) a jednu tyčinku Match Stix SHIMMER Skinstick (rozjasnění). Všechny jsou lehké, snadno se roztírají a opravdu drží. Díky magnetické přitažlivosti se tyčinky vzájemně secvaknou a tvoří dokonalou sadu do kabelky. 

  • ZÁŘIVÁ POKOŽKA  

Body Lavu Riri naprosto miluje, ještě aby ne. Hladký tělový rozjasňovač na bázi gelu na pokožce klouže a zanechává ji svěží na dotek. Funguje na těle stejně jako rozjasňovač na lícních kostech. A my k ní doporučujeme štětec Kabuki.

  • LESKLÉ RTY 

Kdo neslyšel o Gloss Bomb, jako by nežil. Je to lesk, který dodá rtům krásný vzhled, zároveň o ně pečuje díky bambuckému máslu. Rty okamžitě vypadají plnější a hladší. Návyková je především jeho broskvově-vanilková vůně, kterou si okamžitě zamilujete.
 

ELLE Beauty Club doporučuje: