Vyzkoušejte si revoluční novinku pro dokonalou pleť

Každá z nás si přeje pleť bez chybičky. Na Instagramu to je jednoduché, stačí použít filtr a dokonalý vzhled vykouzlíte raz dva. V realitě to tak snadné není. Respektive až dodneška nebylo. Od teď můžete mít pokožku krásnou na pohled i na dotek díky revolučnímu nočnímu peelingu.

Noční peeling pro perfektní pleť

Není náhoda, že profesionální peelingy zažívají velký boom. Tuto vysoce účinnou proceduru nemusíte absolvovat v ordinaci lékaři. Vědci z laboratoří Lancôme přišli na novou technologii, která proti stopám času bojuje stejně jako váš osobní trenér s nedostatky postavy.

Noční peeling Visionnaire Crescendo™ je inspirovaný estetickou medicínou a sportem zároveň. Proto tak skvěle funguje. Maraton taky bez řádné přípravy neuběhnete, stejné je to i s pletí. I ona potřebuje aktivní fázi střídat s odpočinkem, aby fungovala efektivněji. Proto je používání žhavé novinky rozděleno na dvě fáze. Díky inovativnímu balení 2 v 1 máte dostatek produktu na celou kúru a navíc přesně víte, kterou část potřebujete.

visionnaire crescendo pack hd271016 91b18

Dvě fáze jako při tréninku

Prvních 14 nocí Visionnaire Crescendo™ pracuje s pomocí kombinace 5% přírodních AHA kyselin a extraktu z quinoy, ta odstraňuje vrchní vrstvy odumřelých buněk a stimuluje přirozenou regeneraci. Už po první noci uvidíte výsledky, pleť je hebčí a rozjasněná. Dva týdny, jedna aplikace denně a vaše pokožka bude dokonale připravena na radikální proměnu.

V druhé fázi totiž přichází 10% mix kyseliny salicylové a glykolové. Intenzivní exfoliace odhalí novou vrstvu pleti, krásně svěží, hebkou jako hedvábí. Během dvou týdnů se obnoví přirozené regenerační procesy v pokožce, známky stárnutí mizí a pak ten jas! Ten vás naprosto ohromí.

{YouTube}my5EgZKSf3Q{/YouTube}

Jak se Visionnaire Crescendo™ používá?

Začněte dokonale odlíčenou pletí. Naneste tři až čtyři dávky nočního peelingu Visionnaire Crescendo™ a rovnoměrně rozetřete po celém obličeji s výjimkou rtů a očí. Peeling se nesmývá, účinkuje po celou noc, zatímco vy spíte. Druhý den ráno použijte denní krém s SPF, ty nejlepší výsledky uvidíte s kombinací nočního peelingu Visionnaire Crescendo™ s novým multi-korekčním krémem Visionnaire s SPF 20. Tyto produkty fungují jako skvěle sehraný tým.

Pro koho je noční peeling?

Pro všechny, kteří chtějí opravdu dokonale vypadají pleť bez jemným vrásek, rozjasněnou, hebkou, barevně sjednocenou, svěží na první pohled. Dvojí intenzita nočního peelingu vede k maximální obnově pokožky, které si všimne každý.

lancome visionnaire gamme 2produits cmjn 5af97

Důležitý krok - denní krém s SPF
Udělejte pro svojí pleť maximum. Vzhledem k tomu, že noční peeling pracuje na bázi kyselin, potřebujete přes den svojí pokožku ochránit před UV zářením. Ráno na očištěnou pleť aplikujte denní krém Visionnaire s SPF20. Žhavá novinka koriguje drobné vrásky, zabraňuje ztrátě pružnosti a chrání před účinky slunečních paprsků. Chcete-li krásnou, rozzářenou pleť, multi-korekční denní krém Visionnaire SPF20 je pro vás must-have.