WaterAid kolekce H&M

Svět módy v poslední době stále častěji ukazuje své sociální cítění. A to je rozhodně dobře. Nejen Armani se rozhodl pomoci lidem žijícím v oblastech s komplikovaným přístupem k pitné vodě. O jeho speciální edici parfému Acqua di Gio v rámci kampaně Acqua for Life jste si u nás mohli přečíst.
Podobnou akci rozjíždí i švédská společnost H&M. Ta jako každé léto zahajuje společně s organizací WaterAid charitativní projekt s cílem pomoci lidem, kteří každodenně řeší závažné existenční problémy. Výtěžek poputuje na nejpotřebnější místa, tam, kde chybějí zbudované kanalizace a přístup k nezávadné vodě

šaty z kolekce WaterAid

.
Proto H&M vytvořilo WaterAid kolekci. Plavky, šaty, kombinézy, topy, ale i lahve, plážové boty a židličky, všechno ve vodově modrém provedením s potisky připomínajícími batiku. Deset procent ze zisku poputuje na charitativní účely. Takto už se v minulosti pomoc dostala k více než 110 000 lidí.

Kolekce se na pultech obchodu objeví 26. května, bude k mání pouze ve storu Na Václavském Náměstí a v Myslbeku Na Příkopě.

V naší galerii uvidíte, jak WaterAid nosí čeští blogeři:
Eva Došková - http://foppishcousin.blogspot.com/
Anežka - http://www.agnesandluke.blogspot.com/
Nika Pospíšil Šiková a Lilith - http://nikachic.blogspot.com/
Martina Vacková - http://www.dannyrosefashion.com/
Paulína Maťová - http://www.diamondandunicorn.blogspot.com/