Yves Saint Laurent Black Opium: Temná závislost

Když Yves Saint Laurent roku 1977 poprvé představil Opium, mířil na hodně specifickou skupinu žen. Žena „Opium“ měla být elegantní, stylová, vynikat pronikavou inteligencí a okouzlující krásou, pohybovat se ve vzdělaných kruzích, měla zanechávat stopu všude tam, kudy prošla. 

Přenesme se do současnosti. Pořád u ní vidíme tu chlapeckou bezstarostnost, kterou s sebou nese vědomí, kým je a co chce. Nyní se však objevuje nová postava: žena, které stačí pouhá její přítomnost, aby si otevřela cestu do našeho podvědomí. Je dramatická. Je proměnlivá. Je dokonalou směsí temnoty a světla, ženské smyslnosti, hravosti a vážnosti… 

Je to silové pole. Stejně opojné jako duše současné ženy Yves Saint Laurent. Je bouřlivé, dynamické, silné a ihned se zapojuje. Vyznačuje se celosvětovým věhlasem, je jedinečné. Pro takovou zářivě jasnou sílu existuje jediné jméno: BLACK OPIUM. V souvislosti se současným smyslem pro nebezpečí představuje jméno BLACK OPIUM riziko, hledání zapovězeného světa, dělání věcí, jež by člověk dělat neměl. Podobá se pocitu touhy… Jako byste pořád chtěli víc a nikdy neměli dost. 

ysl

Síla Black Opium, které navrhli parfémáři Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Honorine Blanc a Olivier Cresp, se opírá o zvláštní pnutí, když se temnota střetává s vlídným světlem. Tato nová generace orientálních gurmánských vůní je stejně návyková jako první ranní doušek kávy a je charakterizován elektrizujícími bílými květy, které drží celek pohromadě. 

Na tvorbě Black Opium spolupracovaly čtyři superstar perfumérského světa a každá z nich do parfému vložila část své osobnosti. Výsledkem je originální, svůdná a komplexní vůně. Nathalie Lorson vytvořila černý a intenzivní kávový akord. Marie Salamagne přispěla svou představou o „rocku“, jež se vine kolem břitkých tónů hrušky, a elektrizujícím růžovým pepřem. Olivier Cresp se zaměřil na návykový ráz vůně (co by tak mohlo přimět člověka, aby se vrátil a přivoněl si znovu?), zatímco Honorine Blanc, která žije v New Yorku a hledá světlo ve všech aspektech života, zpracovala motiv bílých květů. 

Pozor! Vysoká návykovost.

Vyzkoušejte ji na vlastní kůži... Stačí se zaregistrovat ZDE a získat vzorek na testování zdarma.