Zabraňte fotostárnutí

Chránit pleť před letním sluníčkem dnes považujeme za samozřejmost. Většina přípravků sice blokuje UVA a UVB paprsky, ale poškození a oxidační stres v pleti způsobuje také vysokoenergetické viditelné světlo. Chránit se před ním můžete s inovativní řadou opalovacích přípravků Eucerin s novou technologii Advanced Spectral Technology.

Díky ní se kůži dostává nejen ochrany před paprsky UVA a UVB, ale i před vysokoenergetickým viditelným světlem (HEVIS), které je všude kolem nás. 

Nová technologie kombinuje širokospektrální a fotostabilní systém UVA/UVB filtrů poskytující vysoký stupeň ochrany, ale i kyselinu glycyrrhetinovou, která podporuje pokožce vlastní mechanizmus reparace DNA. 

Kromě prvotřídní ochrany před sluncem nabízí Eucerin přípravky vyvinuté na míru potřebám každého typu pleti.  V nabídce tak najdete Emulze na opalování proti vráskám SPF 30/ 50+, které díky přídavku kyseliny hualorunové bojuje proti stárnutí pleti, ale i Ochranný krémový gel na opalování Oil Control SPF 30/ 50+ vhodný pro mastnou pleť. Krásně pokožku zmatní na dlouhých osm hodin.

Novinkou je i lehké mléko na opalování Photoaging Control SPF 30/ 50+, které poskytuje ochranu před UVA a UVB paprsky i před vysokoenergetickým viditelným světlem, a zároveň obsahuje kyselinu hyaluronovou, která váže vodu, čímž pokožku hydratuje a vyplňuje vrásky zevnitř.

Nejste si jistá, který přípravek na ochranu proti UV záření použít? Chcete zjistit, jaký je stav poškození vaší pleti vlivem sluníčka? Využijte zdarma možnost diagnostiky poškození pleti pomocí UV kamery a získejte doporučení kosmetiky na míru. 

Velká letní soutěž
Nemůžete se dočkat léta? Odpočítejte s námi dny do jeho začátku a vyhrajte výrobky od dermokosmetiky Eucerin. Soutěž začíná již 1. 6. 2018. Pro více informací sledujte www.eucerin.cz.