3 svetry, které ve svém šatníku potřebujete

Kardigan

svetry1 f9f61

Kardigan možná nezní jako kus oblečení, u kterého se člověku zatají dech, ale ve skříni by vám rozhodně chybět neměl. Často ho nosí dvojčata Olsenovy i Jessica Alba, a ne nadarmo si ho modelky obléknou pokaždé, když někam letí. Zamilujete si ho hlavně díky univerzálnosti, hodí se totiž stejně dobře na víkendový odpočinek i k elegantní kombinaci na večer, když potřebujete vrstvu navíc a nechcete zakrýt malé černé nebo si poničit účes a rtěnku.


 

S rolákem

svetr2 605af

Zahoďte předsudky - a s nimi šálu. Svetry s rolákem jsou trendy, pořádně vás zahřejí a hodí se téměř k čemukoliv. Oblíbila si ho Kendall Jenner, Olivia Palermo a mnoho dalších slavných žen. Jak rolák nakombinovat, abyste z něj udělala nejvíc cool věc ve vaší skříni, jsme popsali v jednom z našich minulých článků. 


 

Klasický s kulatým výstřihem

svetr3 78457 

Svetr s kulatým výstřihem sluší naprosto každému. Tuto sezónu nešlápnete vedle se zemitými barvami, ale ani v nadčasové klasice v šedé. Ve velké oblibě je má například Alexa Chung, která nosí klasický střih i k elegantním outfitům a k sukni.