Zářivá pleť podle Rosie krok za krokem

Na Brit Awards zazářila spousta hvězd, ale nikdo ne tolik jako krásná Rosie Hungtington-Whiteley. Modelka, herečka a návrhářka v jedné osobě ukázala, že není nad dokonalou pleť. Pak už nepotřebujete (skoro nic). Přirozeně rozjasněnou pleť její make-up artistka doplnila minimalistickým líčením očí a nude pusou. Jak to ale jen udělala, že dosáhla tak perfektního výsledku?

Trochu jsme zapátrali a zjistili všechny produkty, které Kate Synnott na Rosie použila. Nejzásadnějším produktem celého looku se stal tekutý rozjasňovač, který se dá krásně zapracovat do pleti. Kate vybrala veganský Illuminator v odstínu Original od značky Iconic London. Pár kapek do make-upu, na lícní kosti, spánky a tváře a glamour look podle Rosie máte za dvě minuty hotový.

Pleť make-up artistka sjednotila tuhým make-upem, dokonalé lícní kosti modelky ještě zdůraznila s pomocí konturovací palety s krémovou texturou. Oči Katie vystínovala vysoce pigmentovanými stíny z palety Day To Slay, nakreslila černou tužkou linku podél horních i spodních řas a nakonec aplikovala řasenku Boom Lash.

Zobrazit příspěvek na Instagramu