Zásnubní prsteny celebrit

Hned jak nějaká herečka, modelka či zpěvačka řekne ano svému budoucímu muži, svět se začne zajímat o jediné – o její levou ruku. Respektive o velikost diamantu, kterým si snoubenec koupil její svobodu. Je velký? Kolik má kamenů? Jaký je brus? A neklesá pod jeho tíhou budoucí paní křehká ruka?

Nejdražší zásnubní prsten dostala Beyoncé od dlouholetého přítele a kolegy Jaye Z. Poté, co poklekl, jí předvedl osmnáctikarátový diamant v hodnotě pěti milionů dolarů. Kdo by neřekl ano? Oproti tomu se Brad Pitt zdá jako skrblík. Matce svých dětí Angelině Jolie navlékl na prsteníček čirý kámen s cenou dvě stě padesát tisíc dolarů. K dobru se mu přičítá, že jej i sám navrhl a dohlížel na jeho výrobu. Kate Middleton dostala od svého prince prsten z oválného modrého safíru, který objímá čtrnáct menších diamantů. Přestože tržní cena je padesát tisíc dolarů, hodnota je nevyčíslitelná – princ William prsten zdědil po své matce Lady Dianě.

Chcete vidět, jak vypadají zásnubní prstýnky Kate Moss, Blake Lively, Keiry Knightley, Sienny Miller nebo výše zmiňovaných dam? Tak rychle do galerie!

Olajkuj a vyhraj! Sledujte ELLE.cz i na Facebooku. Do 31. 10. tu můžete soutěžit o parfém Lady Million nebo DVD z produkce ELLE. Jděte nawww.facebook.com/ELLE.cz


Zásnubní prsteny celebrit