Zimní ELLE Decoration: fantaskní interiéry, mladí designéři a dokonalé ložnice

Navštivte s námi domov londýnského designéra Davida Cartera, který jako by vypadl z Alenčiných dobrodružství, horský dům v Kanadě prosycený světlem, kreativní loft v New Yorku i novodobou variaci na švýcarskou alpskou chalupu od architekta Petera Zumthora.

Galeristka a kurátorka Rossana Orlandi patří k nejvýraznějším postavám světa designu, o svých vášních, spolupráci s mladými tvůrci a principech mluví v rozhovoru. Italskou legendu Flos přiblíží mimo jiné jeden z designérů, Michael Anastassiades, a stávající ředitel, Piero Gandini. Své projekty představí hned několik mladých českých tvůrců, dozvíte se taky proč vzniká v poslední době tolik designových kousků určených dětem.

Detailní pohled na fenomén švédského designu vám ozřejmí, co tvoří jeho kořeny a kam směřuje. Pozveme vás na slavnostní hostinu na pražské Staré Město, do interiérů projektu Squat ID23, i na další lahůdky z vybraných českých restaurací, kaváren a barů. A přesvědčíme vás, že Montreal je ideální místo na zimní dovolenou.

Speciál je tentokrát věnovaný ložnicím, můžete tedy načerpat barevně harmonickou inspiraci pro klidnější spánek přesně podle svých přestav.

A k tomu nabídneme spoustu novinek do vašeho interiéru od designérů z domova i ze světa, od hravých kuchyňských doplňků po královské tapety, navíc včetně tipů na dárky pro ženy i muže.

ELLE Decoration je k dostání na stáncích nebo v elektronické podobě v e-shopu, kde si ho můžete také předplatit.

Zimní ELLE Decoration: fantaskní interiéry, mladí designéři a dokonalé ložnice