Co má společného Křišťálový glóbus s EBL?

Nebudeme vás dlouze napínat. Křišťálový glóbus má stejnou maminku jako naše skleněné dekorace v EBL. Maminka se jmenuje sklářství Moser, pochází z Karlových Varů a letos poprvé nám zapůjčila svá skleněná miminka do Lounge. Vypadá to, že se jim v EBL líbí a hezky prospívají. 

A teď vážně. Máme radost, že naši módní mekku zdobí solitéři značky Moser. Dekorativní vázy a mísy z rukou mistrů sklářů krášlí tři patra secesního hotelu Quisisana Palace. Vybrané křišťálové kusy se nesou ve znamení ikonických moserovských barev. Doplňují je i další designové vázy, které patří k neoblíbenějším ze slavné sklářské manufaktury.

Moser

Kolekce Příběh barev 2018 je inspirována unikátními moserovskými barvami. Tajemství receptury předávané po generace již více než 100 let zná jen několik vyvolených. Interiér hotelu Quisisana zdobí ručně broušená váza Caorle podle designu uměleckého ředitele sklárny Moser Lukáše Jabůrka. Křišťálová mísa v akvamarínové barvě vznikla podle designu Terezy Rusinové – mladé studentky, vítězky Ceny Ludwiga Mosera. 

Moser

I vy si můžete ve svém bytě udělat malý Elle Beauty Lounge. Stačí, když si pořídíte originální moserovská díla. Najdete je v prodejních galeriích Moser v Karlových Varech a Praze.