EBL TESTUJE: PERFEKTNÍ KARLOVARSKÁ MANIKÚRA S OPI

Při pohledu na naše oloupané a roztřepené nehty se nám málem udělalo mdlo. Usilovně jsme je schovávaly za zády, aby nikdo neviděl, v jakém strašlivém stavu se nacházejí. Naštěstí stačilo seběhnout pár schodů v našem Elle Beauty Lounge a zajít do improvizovaného salónu The Nail Salon, kde používají nehtovou kosmetiku značky OPI. Ujala se nás manikérka Claudia Svatoňová, která nám prozradila, že hvězdy nejčastěji sází na červený lak. A jaké byly naše požadavky? Když už jsme v Karlových Varech, musí naše nehty ladit s festivalovými barvami - červenou a černou.

OPI

Usazením do pohodlného křesílka to teprve celé začalo. Dostalo se nám pohádkové péče, o které se nám ani nezdálo. V první řadě si manikérka poradila s kůžičkou a zapilovala nehty do úhledného tvaru. Při výběru vhodného laku jsme se rozhodly, že trošku zaexperimentujeme a černý lak použijeme pouze na jeden nehet. Po dlouhém zvažování padla volba na ukazováček. Celou manikúru pozvedl top coat a olejíček, který byl použit až na samotný závěr. Karlovarská manikúra se vydařila na 100 % a nám je skoro líto, že musíme naše nehty opět naverbovat do práce. 

OPI

Při psaní tohoto článku nedošlo k odloupnutí laku či k jinému poškození manikúry. Vypadá to, že péče od OPI je sázka na jistotu.